Menu Premium
Loading...

Retrospective World Of Warcraft

24/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al een goede acht jaar spelen milioenen mensen World Of Warcraft. Als Ork, Tauren of Dwarf banen spelers zich een weg door Azaroth, dat door de jaren heen flink is veranderd. Met Expansion Packs en Patches zijn er nieuwe verhalen, rassen en quests toegevoegd en op deze manier was World Of Warcraft constant vernieuwend en werden de spelers continu met een nieuwe uitdaging gepresenteerd. Acht jaar is lang, en mede daarom vinden Nino en Steven het de hoogste tijd om eens terug te kijken en de geschiedenis van World Of Warcraft onder de loep te nemen in deze Retrospective World of Warcraft.

Door de jaren heen is World Of Warcraft flink gegroeid en uitgebreidt. Vanaf dag één was het een succes en ook de expansions en patches gingen als warme broodjes. Logisch, want zoals velen hebben gemerkt; als je éénmaal bent begonnen, dan blijf je ermee bezig en op een gegeven moment hunker je naar nieuwe content. Maar wat was nou de tofste expansion? Waar heeft Blizzard de game substantieel veranderd, welke verandering zijn goed uitgepakt, welke minder, en wat maakte World Of Warcraft nou beter dan zijn concurrenten?

Terugkijken op talloze uren gameplay is leuk, maar kijken naar wat de toekomst biedt is minstens net zo interressant. Het is inmiddels bekend dat Blizzard bezig is met een nieuwe MMORPG die voorlopig door het leven gaat als project ‘Titan’. Er is nog niet veel bekend over deze game, maar toch is het leuk om te bespreken wat Blizzard zal doen met de bakken vol ervaring en kennis die ze hebben opgedaan in acht jaar World of Warcraft.

Dus, er valt meer dan genoeg te bespreken. Wat zijn jouw favoriete momenten in acht jaar World Of Warcraft? Welke expansion vind jij het vetst en waar hoop jij op als je denkt aan ‘Titan’?

Retrospective World of Warcraft

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch