Menu Premium
Loading...

Retrospective Heavy Rain

30/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Of Heavy Rain een game is of een film, dat zal waarschijnlijk nooit duidelijk zijn. Het blijkt wel de game te zijn met een enorme winst. Na Fahrenheit heeft Quantic Dream zich gevestigd als één van de grootste en meest opvallende ontwikkelaars. Binnenkort zal hun nieuwste game zijn opwachting maken. Beyond: Two Souls zal net als de voorgangers bij Quantic Dream een storyline game zijn. Pascal en Martin zijn voor de TV-aflevering van deze week naar de studio van Quantic Dream geweest en weten nu alles over deze ontwikkelaar. Tijd voor een terugblik op een van hun creaties in de ‘Retrospective Heavy Rain’.

Het verhaal was zo sterk dat het bijna een echte film had kunnen worden. De Origami Killer is dan ook een fenomeen te noemen. Het is een goed gevonden en duistere killer. Het verhaal van Ethan Mars sleept je dan ook mee in zijn zware tijden. Na het verlies van zijn zoon met een auto ongeluk is zijn andere zoon ontvoerd door de Origami Killer. Gedurende het verhaal speel jij de game door de ogen van vier verschillende personages. Al jouw keuzes hebben invloed op het verhaal. Na vele acties, keuzes en verhaallijnen is het de bedoeling dat je terugkijkt op een ervaring en niet op een game. Iets wat ook het doel is van Beyond: Two Souls.

Pascal en Martin hebben een middag in Parijs doorgebracht om de bijzondere studio van Quantic Dream te bekijken. Als enorme fans van de voorgaande games van deze studio hebben ze hun ogen uitgekeken. Iets wat jij ook kunt doen deze week wanneer je naar de Beyond: Two Souls aflevering op MTV kijkt, die geheel in het teken zal staan van de trip naar deze studio. Maar eerst kijk je natuurlijk naar de ‘Retrospective Heavy Rain’. Wat vind jij van dit type games en is het wel een game? Laat het weten in de comments.Retrospective Heavy Rain

Retrospective Heavy Rain

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch