Menu Premium
Loading...

Retrospective Fahrenheit

05/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe game van Quantic Dream, Beyond: Two Souls, verschijnt eind dit jaar voor de PlayStation 3. Het eerste grote succes van de studio was de game Fahrenheit. Fahrenheit was een van de eerste verhalende en cinematische games zoals we dat kennen van Heavy Rain. Martin heeft samen met Pascal een bezoek gebracht aan de studio van Quantic Dream voor de TV-aflevering van deze week. Nu zit hij samen met Jelle in de studio en kijken zij terug op de tweede game van Quantic Dream in deze Retrospective Fahrenheit.

In deze klassieker speel je als drie personages. De eerste is Lucas Kane, een man die bezeten is en daardoor een moord pleegt in het toilet van een diner. De andere twee personages zijn Carla Valenti en Tyler Miles, twee politieagenten die de moord die door Lucas wordt gepleegd proberen op te lossen. De game was een van de eerste verhalende games die filmisch was en waarin alle keuzes die je maakte gevolgen hadden voor het einde. In Fahrenheit zaten dan ook drie verschillende eindes waar je uiteindelijk kon belanden. Dit is de game waar Quantic Dream bekend mee is geworden en waardoor zij games als Heavy Rain en de aankomende Beyond: Two Souls kunnen ontwikkelen.

Voor alles over de nieuwe game van Quantic Dream check je deze week de Beyond: Two Souls aflevering op MTV. Tijdens de aflevering zie je alles over de trip die Martin en Pascal hebben gemaakt naar de Quantic Dream studio in Parijs waar zij niet alleen de game Beyond: Two Souls checkten, maar ook een rondleiding door de studio hebben gekregen. Je krijgt alles te zien tijdens deze aflevering, maar eerst kun je nog terugkijken op het eerdere succes Fahrenheit in de ‘Retrospective Fahrenheit’.

Retrospective Fahrenheit

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch