Menu Premium
Loading...

Retrospective Assassin’s Creed

31/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2007 verscheen het allereerste deel van de Assassin’s Creed serie. Er hing een mysterieuze sfeer rond de titel en de game werd zeer goed ontvangen toen hij op de markt verscheen. Ondanks dat Assassin’s Creed officieel werd aangekondigd als trilogie zijn er al vier delen op de markt verschenen. Vandaag verschijnt het vijfde en het laatste deel van de vermeende trilogie op de markt: Assassin’s Creed 3. Dat vonden Skate en Boris meer dan genoeg reden om terug te blikken op serie in ons terugblik item: Retrospective Assassin’s Creed.

In alle delen van de serie volg je Desmond Miles die via de Animus, een apparaat waarmee je de avonturen van je voorouders kunt herbeleven, op zoek moet gaan naar aanwijzingen die hen verder leidt naar de locaties van de ‘Pieces of Eden’, zodat zij het einde van de wereld kunnen voorkomen.

Wat in de eerste Assassin’s Creed begon als een “historisch correct” verhaal over de Assassijnen, die de wereld een betere plaats wilden maken door alle kwaadaardige mensen om het leven te brengen, is in de vervolgdelen afgebogen naar een sci-fi verhaal, waarin wezens “Those Who Came Before” een duidelijke stempel op de game hebben gedrukt.

Skate en Boris kijken terug op alle games van de serie en discussiëren over de juiste en verkeerde keuzes die in de jaren bij het ontwikkelen van de games zijn gemaakt. Ten slotte kijken we even vooruit naar wat ons te wachten staat in Assassin’s Creed 3. Dat maakt de Retrospective Assassin’s Creed een item dat je niet wilt missen.

Retrospective Assassin's Creed

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch