Menu Premium
Loading...

Retrokings over The Legend of Zelda

02/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven is langs geweest bij Magix Buttons en daar kon hij wederom een hoop spullen niet laten liggen. Voor deze Retrokings over The Legend of Zelda-franchise nam Steven allemaal spullen mee van een van zijn favoriete gameseries. Melle en Steven bespreken echter niet alleen de serie, er wordt ook naar het belangrijkste personage uit de serie gekeken: Link. Zo kijken Steven en Melle naar de progressie van Link die hij doorgemaakt heeft in alle Zelda-delen. Check het hier!

Dit zijn nogal wat delen. De eerste game van deze ontzettend populaire franchise verscheen in 1987 op de NES, genaamd The Legend of Zelda. Na de release van deze eerste titel in de serie stond de gamewereld even op z’n kop. The Legend of Zelda was razend populair en dat is tegelijkertijd de reden dat er zoveel vervolgdelen van op de markt zijn gekomen. Inclusief de re-releases, voor bijvoorbeeld de Wii U en de Nintendo 3DS, zijn er maar liefst 22 delen van The Legend of Zelda uitgekomen sinds 1987. Doordat deze serie al zo belachelijk lang mee gaat, is er op vrijwel elke console van Nintendo wel een The Legend of Zelda-game te spelen.  Welke is de favoriet van Melle en Steven? Ze vertellen het je in deze Retrokings over The Legend of Zelda.

De Zelda-spullen die Steven heeft meegenomen zijn onder andere de Limited Edition van The Legend of Zelda: The Wind Waker HD. Daarnaast heeft hij wat spullen meegenomen die echt in het Retrokings-straatje passen, want zo staat de Collector’s Edition van The Legend of Zelda: Ocarina of Time ook in de studio. De game die ten tijde van de Nintendo 64 furore maakte, wordt dus uiteraard ook besproken in deze Retrokings.

Retrokings over The Legend of Zelda

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch