Menu Premium
Loading...

Retrokings over Legacy of Kain: Soul Reaver

15/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven werd laatst bij Magix Buttons geconfronteerd met een schim uit zijn verleden. Het was gelukkig een prettige confrontatie en dit leidde hem tot het besluit om samen met Skate in deze Retrokings over Legacy of Kain: Soul Reaver terug te blikken op de bekende Legacy of Kain-serie. Beide heren hebben de games uit deze serie vroeger veel gespeeld en kijken daar nu met veel plezier op terug.

Ooit was de serie Legacy of Kain, waar Soul Reaver onderdeel van uitmaakt, erg succesvol, maar hij lijkt nu bijna vergeten te zijn door het grote publiek. De Soul Reaver-serie had naast de revolutionaire graphics ook een enorm uitgebreid verhaal wat geliefd was bij zowel het publiek als de pers. Daarnaast probeerde de producent ook de game te gebruiken om diepe filosofische vragen over dingen als het lot en het kwaad te stellen.

Ondanks de vele successen die behaald zijn, is het toch al heel lang stil rond de franchise en wachten Steven en Skate nog steeds op een volgend deel. De nieuwe free-to-play game Nosgoth is misschien niet helemaal wat de mannen in gedachten hadden, maar samen zien ze toch nog mogelijkheden voor de toekomst.

Niet alleen de positieve kanten van de games komen aan bod als de heren zich achter de Retrokings-desk plaatsen, ze weten natuurlijk ook een aantal van de mindere punten aan te halen. Benieuwd naar wat Steven en Skate te vertellen hebben over Legacy of Kain: Soul Reaver? Wil je weten of deze game nu nog te spelen is? Kijk dan naar deze Retrokings over Legacy of Kain: Soul Reaver met Steven en Skate.
Retrokings over Legacy of Kain: Soul Reaver

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch