Menu Premium
Loading...

Gaan Retro games en live streamen op Twitch en YouTube goed samen?

10/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Streaming is tegenwoordig enorm populair. Ook wij begeven ons wekelijks meerdere dagen op een streaming platform. Maar ook naast het werken zijn er meerdere Gamekings die ook hun vrije tijd besteden aan het streamen op Twitch. Zo dus ook Koos en Kevin. Op Twitch zie je alle hypes van het moment wel voorbij komen. Maar hoe zit dat met Retro games? Zit er een groot retro gaming publiek op deze enorme streaming platformen? Dit zijn nog maar twee van de vele vragen die worden beantwoord in: Gaan Retro games en live streamen Twitch en YouTube goed samen?

Aangezien de mannen zelf veel ervaring hebben met zowel het capturen van footage als het daadwerkelijke streamen van retro games, kunnen ze je gemakkelijk vertellen welke stappen je allemaal moet ondernemen wanneer je dit zelf zou willen doen. Alleen een capture card kopen is namelijk niet genoeg. Alsof dat al niet genoeg een pain in the ass was, mag je ook nog extra dingen gaan aanschaffen. Overigens is dit ook voor mensen die met hun retro console gewoon op hun nieuwe TV willen spelen een handig item.

Is er wel plaats voor retro games op een platform als Twitch?

Als je het dan eindelijk voor elkaar hebt gekregen om alles aan te sluiten en in te stellen, rest er natuurlijk de volgende vraag: is er überhaupt een publiek voor? Platformen als Twitch zijn enorm aan het groeien. Vooral de populaire nieuwe games doen het heel goed. Is er dan ook nog plaats voor retro? Koos streamt regelmatig nog oude games en weet je hier alles over te vertellen. Hoe staan jullie hierin? Zijn jullie regelmatig in retro streams te vinden? Laat het weten in de comments!

Koos en Kevin nemen je in de wereld van retro game livestreaming op platformen als Twitch en YouTube. Ben je benieuwd hoe retro games en live streaming samen gaan? Kijk dan gauw dit item.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch