Menu Premium
Loading...

Resident Evil 7: Biohazard Review

24/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate en Boris zijn een kijkje gaan nemen in het, al drie jaar, verlaten huis van de Baker family, nadat ze een anoniem telefoontje kregen over hun vermiste vrouw in deze: Resident Evil 7: Biohazard Review!

Om te beginnen even een melding over dat er zo min mogelijk spoilers in deze review zitten. We laten jou de schrikmomenten en de op te lossen puzzels zelf ervaren, mocht je de game graag willen spelen. De verhaallijn van Resident Evil 7: Biohazard zit goed in elkaar en voor het eerst speel je in een first person point of view (eventueel in combinatie met VR). Je gaat zoals hierboven vermeld op onderzoek uit bij een verlaten boerderij, waar je vermiste vrouw zich dan zou moeten bevinden. Al snel vind je een videorecorder en een bijbehorende tape, waarin je ziet dat een televisie crew dit huis doorloopt voor spooky opnames. Net als jij, betreden ze het huis nietsvermoedend en maken ze al snel kennis met de residents van het huis. Ook wel de Baker family, die nog altijd ronddwaalt in het verlaten huis.

Net als de voorgaande games van de Resident Evil serie, ga je op onderzoek uit en kom je steeds dieper in het huis. Wie durft deze game nog aan, na het zien van deze review? Laat het ons weten in de comments!

Binnenkort komt er een losse Let’s play Review van Resident Evil VR!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch