Menu Premium
Loading...

Resident Evil 6 preview

06/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Capcom heeft al 16 jaar een iconische horror game serie in leven weten te houden, sinds de eerste release in van Resident Evil in maart 1996. Na een aantal magere jaren probeert het Resident Evil team de legendarische serie weer terug in de spotlight te krijgen.

Er zijn flink wat veranderingen doorgevoerd in Resident Evil 6. Je kunt nu eindelijk lopen en schieten tegelijk, een unicum voor een Resident Evil game. Dit zou de besturing een stuk minder vervelend moeten maken, al is een lastige besturing wel iets waar de serie bekend om staat. Ook zijn de zombies een stuk intelligenter geworden en zijn ze dit keer tot de tanden bewapend. Daarnaast zijn ze in staat met elkaar te communiceren en kunnen ze zichzelf helen.

In de campaign kun je met 3 verschillende personages aan de slag; Leon, Chris en Jake. De drie campaigns hebben ieder een ander verhaal en spelen zich af op verschillende locaties maar zullen uiteindelijk alle drie samen komen op hetzelfde punt. Mocht je alle drie de campaigns hebben voltooid zal er nog een extra speelbaar character bij komen: Ada Wong. Haar verhaallijn zal overlappen met die van Leon, Chris en Jake om het totale verhaal compleet te maken.

Genoeg vernieuwingen dus om er een interessante preview uit te gooien. Skate en Boris bereiden je voor op de zombie apocalyps in de Resident Evil 6 preview.

Resident Evil 6 preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch