Menu Premium
Loading...

Resident Evil 4 Separate Ways (DLC) Review

27/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de vetste games van 2023 is ongetwijfeld de remake van Resident Evil 4. Het origineel was al een klassieker, maar de make-over van Capcom is er een om je vingers bij af te likken. Het is dat er dit jaar zoveel andere hele wrede games zijn uitgekomen, anders kon je nu al denken aan GOTY 2023. Logisch dat we er als de kippen bij waren toen er nieuwe DLC uitkwam. We hadden na het uitspelen van de base-game nog lang niet genoeg gehad. JJ en Koos speelden de uitbreiding met de naam Separate Ways en gaven hun oordeel over de kwaliteit van de game. Dit is de Resident Evil 4 Separate Ways review.

Resident Evil 4 Separate Ways review: ‘Meer van het zelfde en we love it’

Separate Ways wordt gepresenteerd door Capcom als de ontbrekende schakel in het hoofdverhaal. En feitelijk klopt dat. De DLC biedt een spannend survival-horroravontuur met Ada Wong in de hoofdrol. Zij is op zoek naar ‘The Amber’. Tijdens die zoektocht zie je ook de andere kant van het verhaal van Resident Evil 4. En dan vanuit haar perspectief. Wat betekent dat je veel bekende locaties zult betreden en je Leon Kennedy regelmatig tegenkomt. Een feest der herkenning dus en eentje die JJ en Koos graag nog een keer wilden beleven.

Ada Wong weert zich meer dan kranig

Hoe warm is het bad waarin de twee presentatoren zich onderdompelen? Hoe lang is de DLC en welke nieuwe elementen brengt dit deel met zich mee? Of is het gewoon meer van hetzelfde, maar dan vanuit het perspectief van Ada Wong? Je gaat de antwoorden op al deze vragen horen in de review van Separate Ways. Een DLC voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en S en de PC waar je voor een tientje mee aan de slag kunt.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch