Menu Premium
Loading...

Rescue Wings: “Waterbommen gooien als Donald Trump”

09/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Joris van Leeuwen is in de studio! Hij is uitgenodigd door Emiel om over zijn game Rescue Wings te praten. Zit je er klaar voor? De game is het kindje van Joris en Emiel vraagt hem het hemd van het lijf over de game. Een creatieve game waarbij we de nodige vliegtuigen door de lucht zien vliegen! En zien we daar nou een avocado vliegtuig? We zetten onze helm op en doen onze vliegbril op en gaan de lucht in met Emiel en Joris, lachen! Pak je pilotenbril er maar vast bij en vlieg met ons mee de lucht in.

Rescue Wings is behoorlijk uitdagend!

Ondanks de casual muziek in de trailer, is de game behoorlijk uitdagend. Joris heeft nog wel meer gedaan voor Little Chicken en daar verteld hij dan ook graag over. Wij zijn benieuwd wat jullie van de game vinden en hoe jullie het eruit vind zien! Eerder werkte Joris ook al aan een PlayStation VR game en dat is best indrukwekkend.

Het begon als een gewelddadige game

Het begon als een gewelddadige game maar hierna werd er al gauw een brandweer thema over de game heen gegooid. Bloemetjes en regenbogen werden het niet, maar het werd wel water! Vuurtjes blussen is wat je doet in de game, en dat is stoer en positief in de game. Door water moet je heen duiken om weer nieuwe “ammo” te krijgen. Wat een natuurlijke manier waarbij gameplay en iets natuurlijks hand in hand gaan. Trump zou waterbommen gooien en daar moest Emiel dan ook gelijk aan denken. 

Wat vind jij van deze game? En heb je genoten van dit interview? Laat je horen in de comments! Want wij zijn benieuwd. Ga je het spelen nadat je dit hebt gezien? Lekker met waterbommen smijten, de Notre Dame zit er alleen niet in, dat is dan weer jammer.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch