Menu Premium
Loading...

Remnant: From the Ashes Review – kopen, budgetbak of slopen?

21/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een review! Daan en Skate zijn de afgelopen tijd bezig geweest met Remnant: From the Ashes, de game die op 20 augustus gereleased is. Skate had deze game al een tijdje op zijn lijstje staan en is er dan ook flink mee aan de slag gegaan. Of hij en Daan enthousiast waren over de game zie je in deze korte maar krachtige review.

De post-apocalyptische wereld van Remnant: From the Ashes

Want dat is het. Als gamers dit soort werelden zien, moeten ze gelijk denken aan games als Fallout. Deze wereld zit echter compleet anders in elkaar, ondanks dat het verhaal wel redelijk overeenkomt. Remnant: From the Ashes is een third-person shooter met survival en action elementen. Jij bent één van de laatste overblijfselen (remnants) van de mensheid en je gaat er in je eentje op uit. Je doel is om alle enemies en bosses te verslaan en de mensheid zo weer op te bouwen. Dit kun je dus doen met max twee spelers in co-op. Natuurlijk is samenspelen met één vriend ook mogelijk, terwijl je de game ook gewoon alleen kan uitspelen. De game wordt met veel andere games vergeleken, maar Daan en Skate hebben hun eigen ideeën over waar de game hun het meest aan doet denken.

Dynamische werelden

De wereld is dynamisch en verandert dus steeds. Dit betekent dat geen enkel gebied steeds hetzelfde zal zijn wanneer je er met je character doorheen loopt. De game bestaat uit vier werelden (Earth, Yaesha, Rhom en Corsus) die dus elke keer wanneer je ze bezoekt anders zijn dan de vorige keer dat je er doorheen liep. Althans, dat belooft de developer. Of Daan en Skate hier daadwerkelijk iets van hebben gemerkt hoor je natuurlijk in het item!

Waar doet de game je het meest aan denken? Ben je van plan de game een kans te geven en zo ja wat verwacht je ervan? Laat je opmerkingen, vragen en antwoorden achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch