Menu Premium
Loading...

Remember Me Review

04/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tijd stopt voor niemand en daarmee vond DONTNOD Entertainment het tijd voor een nieuwe toekomstvisie. In deze optiek gaan we naar 2084, naar de stad Neo-Parijs. Er is veel in de jaren tussen nu en 2084 gebeurd, maar er staat nog veel meer te gebeuren. De grote hamvraag is natuurlijk of Skate en Boris het zich nog kunnen herinneren na het spelen met de game of dat ze het met veel liefde zijn vergeten. Voor het antwoord op die vraag, check je de Remember Me Review.

De game draait om herinneringen, waarop gejaagd wordt. Hoewel het in eerste instantie een vrij creatief en origineel idee over de toekomst is, zul je, wanneer je er over nadenkt, vast wel een film of game kunnen herinneren die het al eerder heeft gedaan. Het grote systeem achter de game is het device waarmee je geheugen wordt opgeslagen. In ons huidige tijdperk met alle hackbewegingen en het almaar meer digitaliseren van de analoge wereld om ons heen biedt de opslag van je ervaringen als in een computer wat meer vrijheid.

In de game speel je Nilin. Je bent een geheugenjager, oftewel memory hunter. Het geeft jou de mogelijkheid om het geheugen van mensen te stelen of zelfs aan te passen. Iets wat veel macht geeft, maar ook iets wat bij jou is gebeurd. Je weet daardoor niet wat er is gebeurd. Dankzij de rebellenleider Edge ga je op pad om jouw geheugen terug te krijgen.

Op je pad zul je de nodige memory junkies tegenkomen en dat is nog maar het begin. Het is aan jou om alle vijanden tegen te houden en je geheugen terug te krijgen. Skate en Boris hebben de game doorgespit, maar of ze blij zijn met deze ervaring in hun geheugen of juist spijt hebben van de tijd die ze kwijt zijn, hoor je in de Remember Me Review.

Ontwikkelaar: DONTNOD Entertainment
Uitgever: Capcom
Platform: Xbox 360, PC en PlayStation 3

Remember Me Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch