Menu Premium
Loading...

Redeemer Review

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus Emiel Kampen
09/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! De lokroep van de teruggekeerde Boris dient ook in dit item als opmaat voor een kritische review. Ditmaal ligt de PC-game Redeemer op de pijnbank. Boris heeft op zijn vakantie niet stilgezeten en de game uitgebreid gespeeld. Ook Emiel heeft zich gewaagd aan deze brawler waarin het zaaien van dood en verderf eerder regel dan uitzondering is. Dat de hoofdrolspeler een kale monnik met sneakers betreft, spreekt volgens Boris en Emiel alleen maar voor Redeemer. Een game die op het eerste gezicht op Boris zijn lijf geschreven is dus. Niettemin is Redeemer alles behalve de perfecte game. Zijn de sterktes van deze brawler genoeg om de zwaktes te camoufleren. Bekijk het in deze Redeemer Review!

Boris niet blij met falende stagiair

Redeemer is een game van ontwikkelaar Sobaka Studio wordt uitgegeven door Gambitious Digital Entertainment. Dit is een relatief onbekende uitgever en dus hangt van deze release een hoop af. Boris is in ieder geval lyrisch over de game. Emiel maakt echter zijn kanttekeningen. De game is niet de langste ooit en het scala aan mogelijkheden is evenmin van gigantische proporties. Je zou denken dat de verschillende gameplay mechanics dan gemakkelijk kunnen worden getoond, waren het niet dat een falende stagiair er maar niet in slaagt fatsoenlijk de game door te komen. Boris doet hierover zijn beklag, maar gelukkig komt Emiel verrassend coulant om de hoek kijken.

Verder geeft Emiel aan weinig moeite te hebben gehad met Redeemer. Boris is het hier niet mee eens, waardoor er een discussie ontstaat over elkaars kwaliteit als gamers. Wat is jullie gevoel bij Redeemer? Houden jullie van dit soort games? Redeemer kan op een bepaalde manier worden gezien als een old school game in een modern jasje. Kunnen jullie dit waarderen of zien jullie liever wat meer diepgang in zaken als bijvoorbeeld de gameplay? Laat jullie mening vooral horen in de comments onder deze Redeemer Review!

Loading...
 • Bryan Philip

  Ik ben blij dat Boris kritisch is op deze game. Ik was bang voor een lofzang terwijl ik toch overal matige tot net voldoende oordelen hoor over de game

  • rio_ull

   B: “Vooral het blocken is heel belangrijk.” E: “Ik heb serieus niet geblockt” B: Nou, dat kan ook…
   Hel waardevol hoor de mening van die man. (voor 2 seconden)

 • TheOne

  Uit verschillende opmerkingen in items (Boris hier en JJ een tijd terug) lijkt het er op dat Boris heel goed heeft gescoord met het kopen van bitcoins. Wel opvallend dat ie blijkbaar echt groot heeft ingekocht op een moment dat gamekings zo’n beetje premium moest invoeren om geld binnen te halen om te overleven.

  PS: Ik hoop niet dat er een link is tussen premium money en dit verhaal, want dan zal karma t.z.t. terugslaan ..

  • OsirisNLD

   Wat insinueer je nu precies?

   • Bravado

    Dat Boris met premiumgeld Bitcoins gekocht heeft. Lijkt me niet dat ‘ie dat gedaan heeft.

  • Wat een onzin en een vergezochte opmerking zeg. Bah.

  • Michael3002

   misschien heeft ie wel een grote slag geslagen met bitcoins of hij krijgt een kwart van de premium money inkomsten Kappa

  • Soulreaver

   Ten eerste heeft Boris bitcoins gekocht tijdens de tweede dip (toen koste 1 bitcoin zo’n 400-600 euro) en dat was in 2014/2015 meen ik, en toen was er nog helemaal geen premium. Ten tweede aan je opmerking te zien draag je elke dag een aluminiumfolie hoedje.

 • sa_nl

  hahaha, wat zitten ze weer op elkaar te haten lol, voor de prijs lijkt het me een leuke game.

 • Hotline miami 2 is maar een paar euro maar na het spelen van deel 1 niet echt behoefte meer aan gehad. Ik vond deel 1 vooral sterk omdat het heel snel ging, de missies kort waren en de setting, muziek en sfeer echt briljant was. Voor mij kan geen zelfde soort spel dat meer overtreffen.

  Bij deze game zie ik dat allemaal niet eigenlijk.

 • Coyu480

  Deze game zoals ik begrijp heeft een health systeem dat bij het killen van een vijand dat je een klein beetje in je health in je bar krijgt. Bij deze game vind ik dat jammer want dat haalt de moeilijkheidsgraad tot wel wat naar beneden maar er zal ongetwijfeld wel een optie voor zijn. Dan had ik het liever bv bepaalde savepoints in game gezien of een bepaalde vijand met extra panzer dat je van hem alleen health krijg.

 • Soulreaver

  Deze game lijkt wel een kopie van Diablo 3 als je met de monk speelt alleen dan met extra gun actie. Ben eerlijk gezegd wel beetje uitgekeken op dit soort games, snap dan ook niet dat dit Boris zijn game of the e3 was, was zeker aan de drugs of er waren niet zoveel goede games te spelen op de e3 of beiden.

 • Helaas. vond ik de game erg veel van hetzelfde, maar dan echt heel veel van hetzelfde.

  • jefmode079

   diablowe version min 20

   • En framedrops 😉

    • Rudy

     Ik las dat op meer plaatsen, geen enkel last van op 1440p (2560*1440)?.

 • Rudy

  Zeer vermakelijk game voor iets van €12 in de eerste “sale”. Vermaak me hier wel even mee.

 • Karol

  Ik vind Emiel ook irritant 😉

 • aLPHa_NRG

  He, Emiel, vet shirt!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord