Menu Premium
Loading...

Redeemer Review

09/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! De lokroep van de teruggekeerde Boris dient ook in dit item als opmaat voor een kritische review. Ditmaal ligt de PC-game Redeemer op de pijnbank. Boris heeft op zijn vakantie niet stilgezeten en de game uitgebreid gespeeld. Ook Emiel heeft zich gewaagd aan deze brawler waarin het zaaien van dood en verderf eerder regel dan uitzondering is. Dat de hoofdrolspeler een kale monnik met sneakers betreft, spreekt volgens Boris en Emiel alleen maar voor Redeemer. Een game die op het eerste gezicht op Boris zijn lijf geschreven is dus. Niettemin is Redeemer alles behalve de perfecte game. Zijn de sterktes van deze brawler genoeg om de zwaktes te camoufleren. Bekijk het in deze Redeemer Review!

Boris niet blij met falende stagiair

Redeemer is een game van ontwikkelaar Sobaka Studio wordt uitgegeven door Gambitious Digital Entertainment. Dit is een relatief onbekende uitgever en dus hangt van deze release een hoop af. Boris is in ieder geval lyrisch over de game. Emiel maakt echter zijn kanttekeningen. De game is niet de langste ooit en het scala aan mogelijkheden is evenmin van gigantische proporties. Je zou denken dat de verschillende gameplay mechanics dan gemakkelijk kunnen worden getoond, waren het niet dat een falende stagiair er maar niet in slaagt fatsoenlijk de game door te komen. Boris doet hierover zijn beklag, maar gelukkig komt Emiel verrassend coulant om de hoek kijken.

Verder geeft Emiel aan weinig moeite te hebben gehad met Redeemer. Boris is het hier niet mee eens, waardoor er een discussie ontstaat over elkaars kwaliteit als gamers. Wat is jullie gevoel bij Redeemer? Houden jullie van dit soort games? Redeemer kan op een bepaalde manier worden gezien als een old school game in een modern jasje. Kunnen jullie dit waarderen of zien jullie liever wat meer diepgang in zaken als bijvoorbeeld de gameplay? Laat jullie mening vooral horen in de comments onder deze Redeemer Review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch