Menu Premium
Loading...

Red Dead Redemption 2 Gameplay trailer 2 ‘Vloeiend zoals vloeiend hoort te zijn’

01/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zitten we dan in de drukte van Firstlook Festival. Dropt Rockstar ineens een nieuwe gameplay trailer van Red Dead Redemption 2. Natuurlijk stoppen we gelijk met wat we aan het doen zijn om de nieuwe gameplay trailer te checken. Nieuwe toevoegingen, uitleg en een hoop kleine details waar je u tegen zegt. Dus benieuwd naar de nieuwe gameplay trailer van Red Dead Redemption en de pittige meningen van JJ en Kevin, dan moet je zeker vliegensvlug dit item checken!

There’s a new sheriff in town

Gaat dit dan de eindelijk de perfecte cowboy game worden waar iedereen naar smacht? Hoelang zeurt de gaming community al niet om een nieuwe Red Dead Redemption. Iedereen die ook maar een PlayStation 3 of een Xbox 360 had in 2010 speelde Red Dead Redemption totdat de schijf defect raakte. We kregen al vrij snel daarna Red Dead Redemption: Undead Nightmare, Red Dead Redemption 1 maar dan met cowboy zombies. In het eerste deel speelde je met niemand minder dan John Marston, de infame cowboy in het wilde westen van Amerika. Een pakweg 10 jaar jongere Marston zal ook in Red Dead Redemption 2 weer een rol van betekenis spelen, maar hoe groot deze is, weten we nog niet.

Once upon a time in the west

De nieuwe gameplay trailer laat zien hoe vloeiend Red Dead Redemption 2 gaat zijn. Zo kan je van punt A naar B gaan en bergen aan content tegemoet komen. Zo kan je kiezen om een bank te overvallen of iemand in een koets te overvallen. Alle keuzes hebben natuurlijk gevolgen. Ook dit keer loop je de kans om een bounty boven je kop te krijgen en bepaalde bounty hunters zullen dan naar jou op zoek gaan om je bounty te claimen. Overal waar je gaat of staat met een bounty loop je de kans om gepakt te worden, dus oppassen wat je doet.

Nog een paar weken wachten en dan komt Red Dead Redemption 2!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch