Menu Premium
Loading...

Premium: Is de angst voor Red Dead Redemption 2 terecht?

01/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Red Dead Redemption 2 komt eraan en iedereen is superenthousiast. Het wachten gaat alleen langer duren dan verwacht, maar dat was te verwachten. Als Rockstar een game uitbrengt is elke game maker bang en brengt dus ook het liefst niet zijn game gelijkertijd uit. In deze Premium gaan Skate, Koos en JJ het hebben over Rockstar en Red Dead Redemption 2.

Mensen hebben er vertrouwen in en weten dat de game moddervet wordt

GTA is een gegarandeerde hit en Red Dead Redemption heeft ook een grote aanhang. Nu deel 2 is verzet, heeft Rockstar nog een paar maanden om de game goed te polishen. Gek genoeg is er dus geen commotie ontstaan toen Rockstar zijn game uitstelde, terwijl er bij andere games toch wel vaak een probleem wordt gemaakt als de publisher de game uitstelt. Mensen hebben vertrouwen in Rockstar en weten zeker dat de game weer moddervet wordt. Onze Gamekings zijn benieuwd hoe Rockstar invloed gaat hebben op de E3. Worden sommige titels echt even op de achtergrond gehouden omdat ze niet ondergesneeuwd willen worden door Red Dead? Of hebben ze ballen genoeg om het gewoon te doen en hun game toch rond die periode uit te brengen.

Het is altijd leuk om te speculeren over hoe een bedrijf als Rockstar omgaat met de bekendheid van hun games. Helemaal omdat het erop lijkt dat ze de hele game-industrie by the balls hebben met de release date. Iedereen kijkt, huivert en zit release dates heen en weer te verschuiven. Iedereen kent GTA, maar kan Red Dead Redemption de intense populariteit evenaren? We weten het nog niet helemaal, maar dat betekent niet dat het almachtige, alwetende orakel Boris er niet samen met zijn kameraden over kan praten.

Hoe erg verlang jij naar de nieuwste Rockstar release? Kan je niet wachten om met je posse uit te vechten wie de snelste gunslinger is? Laat het ons weten in de comments, maar kijk vooral naar Premium: Red Dead Redemption 2.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch