Menu Premium
Loading...

Red Dead Redemption 2 PC Review: kopen, budgetbak of slopen?

13/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week was het moment voor PC-gamers eindelijk daar: Red Dead Redemption 2 is sinds vrijdag speelbaar op PC. De reviews van de console-versie van de game waren gemengd, en de PC-versie van de game zal niet veel anders zijn. Koos en Jelle gaan je alles vertellen over hun bevindingen.

De launch ging niet helemaal vlekkeloos

Over understatements gesproken. Er waren behoorlijk veel problemen. Zoveel zelfs dat je er een aardige waslijst van kan maken. Sommige spelers worden geplaagd door FPS-drops, bij sommigen bevriest de CPU-spike en stottert het beeld of wordt een grafische kaart niet herkent. Dan heb je nog gamers waarbij de game vastloopt of waarbij de gebruikers interface niet doet wat hij zou moeten doen. Er zijn zelfs mensen die niet eens in staat zijn om het spel op te starten. Dat zijn nou niet bepaald dingen die Rockstar graag zal willen lezen. Inmiddels is er een patch verschenen en zijn er flink wat problemen verholpen. Althans, de meeste. Want problemen zijn er nog steeds. De game is verder natuurlijk nagenoeg hetzelfde als op de console, maar de laadtijden van de game zijn wel sneller geworden. Wat heet: ze zijn maar liefs twee keer zo snel geworden.

Nu al veel mods beschikbaar voor Red Dead Redemption 2

Het is ten slotte PC, wat betekent dat de mogelijk voor mods daar is. Net zoals bij GTA gaat de community ook bij Red Dead Redemption 2 weer helemaal los. We hebben mensen al als een leeuw rond zien lopen en er is veel vraag naar mods die ervoor zorgen dat je cutscenes en de eerste twee hoofdstukken kan skippen. Speciaal voor alle mensen die de game op PS4 of Xbox One al gespeeld hebben, ongeduldig zijn of geen reet geven om het verhaal van de game. En ga er maar vanuit dat er de komende tijd nog genoeg mods bij gaat komen. Mogelijkheden te over namelijk. Maar daarvoor moet de game het natuurlijk wel goed doen. Of dat na een week inmiddels ook het geval is, dat gaan Koos en Jelle je vertellen in dit item.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch