Menu Premium
Loading...

Red Dead Redemption 2 gameplay trailer: “Gruwelijk indrukwekkend”

09/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We moeten nog een dikke twee maanden wachten op wat volgens veel media en gamers de grootste en meest belangrijke release van het jaar 2018 gaat worden. Immers, alles wat Rockstar aanraakt verandert in puur goud, als het al niet diamant is. Dus wanneer Rockstar zo maar vanuit het niets een nieuwe video van de game op YouTube dropt dan is dat groot nieuws en voor ons een reden om met elkaar de clip te bekijken en, zoals je van ons gewend bent, meteen ons commentaar er op los te laten. Want Red Dead Redemption 2 leeft ook bij ons enorm. We houden van cowboys, we hebben blind vertrouwen in de skills van Rockstar en we zijn na deze hete zomer wel weer eens toe aan een verfrissend episch avontuur in een open wereld.

Eindelijk krijgen we gameplay van Red Dead Redemption 2 te zien

De nieuwe video gaat volgens de belofte van Rockstar gameplay bevatten. En dat werd ook wel eens tijd ook. Want de eerdere teaser en de trailer waren natuurlijk leuk, spannend en intigrerend, maar we willen eigenlijk met zijn allen gewoon echte, eerlijke en onversneden gameplay zien. Want dan kun je een stuk beter zien of een game vet wordt of niet. Daarom zijn Jelle, Koos en JJ achter de desk gaan zitten om live de video te bekijken en meteen daarop onverbloemd hun mening te spuien. Hebben we straks drie blije eieren op de bank zitten of is er na het zien van de beelden twijfel in de groep geslopen?

Red Dead Redemption 2 ligt op 26 oktober in de winkels en komt uit op de PlayStation 4 en de Xbox One. Of de cowboy-knallert een pareltje gaat worden, hopen we te kunnen herleiden uit deze gameplay-video. Ga er dus maar eens even voor zitten en check “Red Dead Redemption 2 gameplay trailer: “Gruwelijk indrukwekkend”.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch