Menu Premium
Loading...

Red Dead Redemption 2 In-Depth Discussie: “Maakt Rockstar de hype waar?”

25/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kornuit, kornuit, Red Dead Redemption 2 is uit. Dat betekent dus bandieten afknallen, banken overvallen, dooie herten slachten en dronken worden in de saloon. Red Dead Redemption, wat is het toch een pareltje in de videogame wereld. Benieuwd wat Jelle, Boris en Skate te vertellen hebben over deze nieuwe western videogame, pak dan alvast je revolver en je leren cowboy hoed, want het is tijd voor de Premium discussie over Red Dead Redemption 2.

Da’s pech, hoed weg

Voordat we Red Dead Redemption 2 de hemel in prijzen, moeten we het even hebben over de pyhsics in het spel. Je hebt namelijk af en toe de pech dat je hoed van je harses wordt afgeschoten. Je heb namelijk de mogelijkheid om iemands hoed te jatten of terug naar je paard te gaan om hem te pakken. Maar genoeg gedold over hoeden. Dit is niet de reden dat mensen Red Dead Redemption 2 kopen. Ze kopen natuurlijk de game omdat het er mooi uitziet, de shoot-outs vloeiend verlopen en het verhaal goed in elkaar steekt. Daarvoor is natuurlijk de Premium review zodat we elk klein detailtje op tafel kunnen leggen en ontleden. Als je al wat langer naar Gamekings kijkt dan weet je de onbegrensde meningen van de heren en ook dit keer gaan ze goed los.

De enige cowboy game die het goed doet

Het Wilde Westen vertalen naar een videogame is altijd al lastig geweest omdat deze lokatie en periode tot een niche behoren waar niet iedereen wild van wordt. Om te zeggen dat Red Dead Redemption 2 de beste cowboy game ooit is, is zeggen dat jij de beste bent in tafelkorfbal. Niemand die natuurlijk tafelkorfbal speelt behalve jij, daarom ben je de beste. Hetzelfde verhaal met Red Dead Redemption 2. Rockstar was een van de weinige ontwikkelaars die het western genre perfectioneerden en in de spotlight hebben gezet. Maar genoeg geluld nu. Laten we het hier gewoon kort houden; druk op play en kijk en luister naar de uitgebreide Premium discussie over Red Dead Redemption 2 van Boris, Skate en Jelle.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch