Menu Premium
Loading...

Red Dead Online: “GTA Online met cowboys en indianen”

20/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuws is pas een paar uur de deur uit maar wij zijn er natuurlijk gelijk op gedoken. Rockstar heeft laten weten dat Red Dead Online eraan komt. Wij kunnen op de redactie niet wachten om eindelijk aan de slag te gaan met deze mega vette western game. Red Dead Redemption 2 wordt verwacht op 26 oktober 2018 voor de PlayStation 4 en Xbox One. De PC versie zal helaas later verschijnen. Rockstar zegt dat de b├Ęta voor RDR2 Online in november zal verschijnen. Gaat deze game net zo’n groot succes worden als GTA Online?

niet 300PK maar gewoon 1PK

Red Dead Redemption 2 speelt zich af in 1899. In deze tijd waren er natuurlijk nog geen dikke bakken en straaljagers beschikbaar. Nu zul je het moeten doen met die ene trouwe vriend. Ja, we hopen dat je al een toffe naam hebt bedacht voor je paard, want hij gaat je echte trouwe makker worden. In RDR2 Online zul je waarschijnlijk nog steeds dezelfde races tegenkomen als in GTA Online. Dit keer alleen met je paard. Wij zijn erg benieuwd naar wat RDR2 nog meer gaat bieden in de grote open wereld.

Valt er wel genoeg te beleven in Red Dead Online?

In GTA Online heb je veel meer te maken met dichtbevolkte steden, en drukke wegen waar je meerdere spelers tegen kunt komen. Zal er in RDR2 ook genoeg te beleven zijn waardoor je je niet verveelt? Hoe lang moet je door de woestijn reizen met je paard en wagen voordat je een medespeler tegen zal komen? Je kunt natuurlijk gewoon de sheriff van de stad gaan uithangen en een beetje op wilde mensen/dieren gaan knallen, maar is dit ook genoeg om jezelf meerdere maanden bezig te houden zoals GTA Online dit weet te doen? Wij zijn in ieder geval mega benieuwd naar hoe Rockstar dit gaat uitwerken. Wat verwacht jij van RDR2 Online? Denk je dat dit beter gaat worden dan GTA Online? Laat het ons weten in de comments hier beneden!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch