Menu Premium
Loading...

Red Dead Online: “GTA Online in een cowboy jasje”

29/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kunnen er niet aan ontkomen, want ja, het is waarschijnlijk een van de grootste games van het afgelopen jaar. We hebben het natuurlijk over Red Dead Redemption 2. De game heeft bij verschrikkelijk veel mensen een onvergetelijke ervaring achter gelaten. Het is onderhand alweer een maand geleden dat RDR2 uit is gekomen, en velen zijn tot op de dag van vandaag nog steeds hard aan het werk om door de story heen te komen. Naast het jagen en vissen moet je ook de gang van Dutch van der Linde een beetje tevreden houden. Deze week is de Red Dead Online modus uitgekomen en Koos en JJ gaan hier mee aan de slag.

Make it count in Red Dead Online

Niemand kan tegenwoordig meer ontkomen aan de game mode Battle Royale, zo ook Rockstar Games niet. In Red Dead Online zit nu dus ook de ongekend populaire mode. Je kunt hier met 32 mensen samen het uitvechten tot de dood. Je begint in een map waar de wapens schaars zijn, denk dus bijvoorbeeld aan pijl en boog & throwing knives. Voor de mensen die de games van Rockstar wel vaker hebben gespeeld, die weten dat de shooting mechanics van de game niet altijd even optimaal zijn. Of dit goed gaat werken in een online shooter mode moeten we nog even aanzien.

Name your weapon

Voor de verandering eens een keer een andere benaming voor het woord free-for-all. In deze modi word je dus in je eentje in een map gedropped om hier alles en iedereen neer te maaien. Zo krijg je beschikking tot een handvol verschillende wapens en krijg je meerdere punten voor een wapen die moeilijker is te gebruiken. De huidige maps die je kunt spelen zijn Annesburg, Fort Mercer, Lanik Electrical, Tall Trees en Heartland Oild Fields. Wij gaan nog even verder aan de slag en verwacht nog zeker even een uitgebreide review van Red Dead Online. Wat is jullie eerste indruk van deze online versie? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch