Menu Premium
Loading...

Red Dead Online Beta Review: ‘De Western is hier een belemmering’

13/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruim twee geleden ging de beta van Red Dead Online van start. En door het succes van GTA Online keken best wel veel gamers naar deze release uit. Zo ook Daan, die zowel een liefhebber van het rond kloten in GTA Online is, als van de wereld die Red Dead Redemption 2 heet. De man is dan ook op de Gamekings-redactie de aangewezen persoon om de review van de beta te doen. JJ schuift aan om hem een aantal vragen te stellen. Want alhoewel het een beta is, en er dus nog een hoop dingen aan gedaan en verbeterd moeten worden, is het wel een ‘product’ dat door alle bezitters van Red Dead Redemption 2, gespeeld kan worden. En als zodanig verdient Red Dead Online op dit moment een review. Zodat je weet of je nu al je cowboylaarzen moet aantrekken, of dat het beter is om daarmee nog een paar maanden te wachten.

En hoe werkt nu die vermeende ‘Battle Royale-mode’ in Red Dead Online?

Nadat Daan beknopt heeft aangegeven wat je op dit moment allemaal kunt doen in de wereld van Red Dead Online, gaan de twee bekijken of de aanwezige content ook een beetje werkt. En al gauw blijkt het allemaal te draaien om de vraag of de Western misschien niet te beperkt is voor een frisse en boeiende online game? Want in de tijd van GTA kun je gewoon veel meer en heb je veel meer tools. Hoe lost Rockstar dit ‘probleem’ op?

Ook kijken Daan en JJ naar de vermeende ‘Battle Royale-mode’ in Red Dead Online genaamd ‘Make it Out’. Is het wel Battle Royale of hebben we hier toch echt iets te maken met iets totaal anders? En tot slot, we ontkomen er niet aan, de in-game economie en de bijbehorende microtransacties die er straks aan gaan komen. Hoe is de balans daar in. Fair? Of is het grinden tot je er bij neervalt? Je ziet het allemaal in deze review van de Red Dead Online beta.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch