Menu Premium
Loading...

Wat willen wij graag zien in Red Dead Online?

27/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor! Het is dan eindelijk zo ver. Red Dead Redemption 2 is inmiddels een flink aantal uur speelbaar. Toch zijn wij al redelijk benieuwd naar wat Red Dead Online ons gaat brengen. Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten, houdt Jelle niet echt van online games. Hij heeft een bloedhekel aan Grand Theft Auto: Online. Toch gaat hij samen met Boris en Koos lekker speculeren over wat er allemaal te doen gaat zijn in Red Dead Online. Ben jij nou ook al helemaal wild van Red Dead Redemption 2 en zou je graag meer willen weten over het online aspect van deze monsterproductie? Check dan zeker even dit item: ‘Wat willen wij graag zien in Red Dead Online?’

Het lijkt wel op Habbo Hotel

Pfoe, dat is lang geleden! Je zult die naam vast wel eens een keer gehoord hebben op je basis- of middelbare school. Habbo Hotel, de game waarbij je samen met je vrienden kon inloggen om de domste dingen te gaan doen. Het dansen in verschillende kamers of het stelen van de HC banken van je beste vriend. Diezelfde vergelijking maakt Koos over GTA: Online. Er was van alles te doen, maar het is het nét niet.

Spelen in de zandbak

Zo heeft GTA: Online alle verschillende aspecten in de game zitten. Je kunt een auto pakken en een race gaan doen, je kunt met je gun in het rond gaan schieten en je kunt parachute springen van het hoogste gebouw. Maar als je al deze dingen op zich bekijkt, dan werkt het niet allemaal even lekker. GTA is geen race game, het is ook geen shooter en de vlieg mechanics zijn ook niet de beste. Komt dit bij Red Dead Online op hetzelfde neer? Kunnen we straks verwachten dat we paardenraces tegen elkaar kunnen gaan doen, of een potje kaarten in de saloon? Wij hopen namelijk dat het iets anders gaat brengen dan GTA: Online. Ben jij nou ook zo benieuwd naar wat Red Dead Online ons gaat brengen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

De Red Dead Online bèta wordt verwacht in november 2018.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch