Menu Premium
Loading...

Red alle mini Nintendo-helden in Mario vs Donkey Kong Wii U

12/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en David zijn de studio ingedoken om te vertellen over een van de nieuwe games van Nintendo. Op de Nintendo-stand tijdens de E3 2014 hebben ze namelijk Mario vs Donkey Kong mogen spelen en het wordt de hoogste tijd om de game eens uitgebreid te bespreken. Waar Boris tot nu toe enthousiast is over de E3 2014 line-up van Nintendo, is David nog niet helemaal om. Zal deze game daar verandering in brengen? Red alle mini Nintendo-helden in Mario vs Donkey Kong Wii U en luister wat Boris en David van de game vinden.

Het eerste deel van de Mario vs Donkey Kong reeks kwam uit in 2004 voor de Gameboy Advance. Nintendo bracht vervolgens nog heel wat delen in de serie uit en nu tien jaar later na het origineel komen ze met een gloednieuw deel voor de Wii U. In Mario vs Donkey Kong begeleid je bekende speelgoedversies van personages uit het Mario-universum door levels vol met puzzels. Alle levels zijn verschillend en bevatten nieuwe uitdagingen en obstakels. Ook kun je in deze Mario vs Donkey Kong je eigen levels bouwen, welke vervolgens te delen zijn op Miiverse en zo is het mogelijk om elkaars levels te beoordelen. Overigens is Mario vs Donkey Kong voorlopig de werktitel, want hoe de game volledig gaat heten is nog niet bekend.

Mario vs. Donkey Kong heeft al meerdere handheld-versies, maar de game verscheen nog niet eerder op een console. De game zal gebruik gaan maken van de Wii U GamePad. Hiermee kun je jouw personage besturen en bijvoorbeeld wegen vrijmaken en bruggen bouwen. We moeten nog wel even geduld hebben tot we er op los kunnen puzzelen in Mario vs Donkey Kong, want de game staat pas gepland voor 2015. Check dus voordat het zover is deze video voor de eerste indrukken van David en Boris!

Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U

Red alle mini Nintendo-helden in Mario vs Donkey Kong Wii U

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch