Menu Premium
Loading...

Rayman Legends Wii U Hands-On

13/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game werd een paar maanden uitgesteld, omdat hij niet goed genoeg zou verkopen voor alleen de Wii U. Voor de platformerliefhebbers onder ons een enorme teleurstelling, maar in augustus komt ‘ie dan toch echt uit mét een flink aantal extra levels. Hoog tijd voor Steven en Melle om Rayman Legends te gaan spelen. Was dit het uitstellen waard? Je hoort het in de Rayman Legends Wii U Hands-On.

Rayman Legends begint waar zijn voorganger, Rayman Origins, eindigde. Rayman Legends toont dan ook veel gelijkenissen met zijn voorganger, maar dezelfde game is het zeker niet. Zo zitten er nieuwe personages en omgevingen in en er zijn heel wat dingen vernieuwd in de gameplay.

Rayman, Globox en de Teensies zijn in een tent vol met mysterieuze schilderijen beland, die elk een eigen verhaal hebben. Wanneer ze allemaal in het schilderij worden gezogen, begint de game voor jou als speler pas echt. Je zult flink moeten rennen, springen, slingeren en om je heen moeten slaan om je een weg door de levels te banen, en het geheim achter de schilderijen te ontrafelen.

De Wii U-versie van de game maakt het nog leuker om de multiplayer te spelen, want hierin zal je medespeler je moeten helpen om obstakels te kunnen overbruggen met een groen personage die met je meevliegt. Zo kunnen er op de GamePad katapulten worden afgeschoten, touwen worden doorgesneden of planten uit de grond worden getrokken.

Rayman Legends klinkt als een echte platform-game waar je maar al te graag je tijd in steekt. Maar vinden Steven en Melle dit ook? Dat vertellen ze je in de Rayman Legends Wii U Hands-On.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montpellier
Uitgever: Ubisoft
Platform: Wii U, PlayStation 3, PlayStation Vita en Xbox 360

Rayman Legends Wii U Hands-On

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch