Menu Premium
Loading...

Rayman Legends Review

28/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De mannen van Gamekings spelen niet alleen brute shooters en bloederige hack and slash-games, maar op zijn tijd ook een lekkere platformer. In deze Rayman Legends review vertellen Steven en Boris wat de formule van een goede platform-game is, en op welke manier Rayman Legends toch vernieuwend weet te zijn.

Hij heeft een tijdje op zich laten wachten, en met name Boris heeft met smart op Rayman Legends zitten te wachten. De Nintendo Wii U-versie van de game spreekt Steven en Boris het meeste aan en dat komt vooral door de unieke gameplay die het gebruik van de GamePad met zich meebrengt.

De grafische stijl van de Rayman-franchise heeft altijd tot de fantasie van zijn aanhangers gesproken, en daar is Rayman Legends niet uniek in. Dat hoeft ook niet, want het werkt perfect. De meeslepende muziek draagt daar nog eens extra bij aan de sfeer, die vol is van donkere humor.

Je kent de manier van spelen misschien al een klein beetje van de iOS-game die een tijd geleden werd uitgebracht, maar Rayman Legends heeft ontzettend veel meer te bieden. Zo zijn er levels waarin je op het ritme van bekende nummers door het level moet manoeuvreren om zo de hoogste scores te behalen, en ook de eindbazen in de game maken het geheel tot een epische ervaring.

Al is Rayman Legends misschien niet voor alle leeftijden weggelegd, er is voor iedereen wel wat te vinden in deze snelle en uitdagende toevoeging aan de franchise. Rayman Legends zorgt er in ieder geval voor dat er een behoorlijke hoeveelheid aan uren gameplay in zit, want het is volgens Ubisoft de grootste Rayman-game ooit. Is het ook de beste? Je hoort het van Steven en Boris in deze Rayman Legends Review.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montpellier
Uitgever: Ubisoft
Platform: Nintendo Wii U, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 en PC.

Rayman Legends Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch