Menu Premium
Loading...

Ratchet & Clank: Rift Apart Review: Kopen, budgetbak of slopen?

23/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ken je het verhaal van de next gen console van PlayStation? Mogelijk wel als je de Premium review van Ratchet & Clank: Rift Apart al hebt zien staan. Maar op die next gen kwam dus niet zo veel next gen op uit. En die grap kan, nu Ratchet & Clank: Rift Apart uit is, niet meer gemaakt worden. Want dit is een PS5-exclusive die de gamer laat zien wat de console van Sony en met name de SSD allemaal in zijn mars heeft. En dat is veel, heel veel. Tenminste, als we Koos en Skate mogen geloven die beide in een weekend de nieuwe game van Insomniac uitspeelden en met tranen in hun ogen maandag op de redactie verschenen. Want dit hadden ze nog nooit gezien…

De kracht van de SSD wordt eindelijk getoond

Ratchet & Clank heeft veel gameplay-overeenkomsten met Ratchet & Clank uit 2016. En eigenlijk ook wel de andere delen uit de serie. Ook dit keer kruip je in de pluizige huid van Ratchet die de wereld weer eens van de ondergang moet redden. Iets met dymensies en een bad Guy dit keer. Op je avontuur word je vergezeld door jouw trouwe sidekick Clank, die je zoals altijd op je rug mee zeult. Nieuw is dat er dit keer ook een coole speelbare vrouwelijke ”Lombax” is. Eentje met een fijne backgroundstory. Wat je vervolgens in het spel doet, is deels platform, deels schiet- en sla actie. En een beetje puzzelen. Een beproefd recept wat na al die jaren nog best lekker smaakt.

Is Ratchet & Clank: Rift Apart het beste PS5 spel tot nu toe?

Tenminste, dat bepalen de twee heren die door JJ, die graag wil weten of hij deze game ook moet spelen, stevig aan de tand wordt gevoeld. Hebben we hier te maken met de beste PS5-game tot nu toe? Een absolute must have of zijn er ook foutjes te zien. Zaken die de waardering voor deze game naar beneden bijstelde? Je gaat het allemaal horen en zien in deze review van Ratchet & Clank: Rift Apart.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch