Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Ratchet & Clank: Rift Apart Premium Review: “Toon ware kracht PS5 SSD”

23/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ken je het verhaal van de next gen console van PlayStation? Daar kwam niet zo veel next gen op uit. Is natuurlijk een flauwe grap, maar wel een met een kern van waarheid erin verpakt. En dat zie je als je Ratchet & Clank: Rift Apart speelt. Een PS5-exclusive die de gamer laat zien wat de console van Sony en met name de SSD allemaal in zijn mars heeft. En dat is veel, heel veel. Tenminste, als we Koos en Skate mogen geloven die beide in een weekend de nieuwe game van Insomniac uitspeelden en met tranen in hun ogen maandag op de redactie verschenen. Want dit hadden ze nog nooit gezien…

Eindelijk iets wat echt een next gen gevoel geeft

Ratchet & Clank heeft veel gameplay-overeenkomsten met Ratchet & Clank uit 2016. En eigenlijk ook wel de andere delen uit de serie. Ook dit keer kruip je in de pluizige huid van Ratchet die de wereld weer eens van de ondergang moet redden. Iets met dymensies en een bad Guy dit keer. Op je avontuur word je vergezeld door robotvriend en sidekick Clank, die je zoals altijd op je rug hebt hangen. Nieuw is dat er dit keer ook een coole speelbare vrouwelijke ”Lombax” is. Eentje met een coole backgroundstory. Wat je vervolgens in het spel doet, is deels platform, deels schiet- en sla actie. En een beetje puzzelen. Een beproefd recept wat na al die jaren nog best lekker smaakt.

Is Ratchet & Clank: Rift Apart de beste PS5-game tot nu toe?

Tenminste, dat bepalen de twee heren die door JJ, die graag wil weten of hij deze game ook moet spelen, stevig aan de tand wordt gevoeld. Hebben we hier te maken met de beste PS5-game tot nu toe? Een absolute must have of zijn er ook foutjes te zien. Zaken die de waardering voor deze game naar beneden bijstelde? Je gaat het allemaal horen en zien in deze uitgebreide Premium Review van Ratchet & Clank: Rift Apart.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch