Menu Premium
Loading...

Ratchet and Clank: Nexus Review

19/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een platform-game! De Ratchet and Clank-serie heeft al aardig wat delen op zijn naam staan, maar toch waren Jelle en Pascal benieuwd naar dit nieuwe deel. Jelle heeft al eerdere delen van deze serie gespeeld en Pascal is ook niet vies van een goede platform-game. Jelle en Pascal kijken of deze game mee kan komen met al het geweld aan titels die er de laatste tijd zijn uitgekomen in deze Ratchet and Clank: Nexus Review.

Rachet and Clank heeft natuurlijk een hele eigen en herkenbare stijl. Je moet jezelf door middel van platform-gameplay en vreemde wapens door verschillende werelden heen vechten. Deze werelden zitten vol met de meest rare vijanden die constant achter jou aan zitten. Tijdens het vechten met vijanden verzamel je steeds allerlei moeren en bouten. Deze moeren en bouten vind je ook in dozen die door het hele spel verspreid staan. Als je er een aantal verzameld hebt, kun je wapens upgraden of hele nieuwe wapens kopen. Op deze manier kun je dus heel divers door de werelden gaan en zou het minder snel moeten vervelen.

Insomniac Games, de ontwikkelaars, hebben geprobeerd om een goede variatie in de game te houden. Op bepaalde delen in de game mag je ook met Clank in een 2D-omgeving spelen. Dit zijn een soort minigames, waarbij je door middel van zwaartekracht Clank door een level moet leiden en opdrachten moet uitvoeren. Het grootste deel van de game speel je natuurlijk met Ratchet, die ook dit deel een verhaal meemaakt en zijn tegenstanders moet uitschakelen.

Weten Ratchet en Clank boven alle grote titels uit te steken? Je hoort het van Jelle en Pascal in deze Ratchet and Clank: Nexus Review.

Ontwikkelaar: Insomniac Games
Uitgever: Sony
Platform: PlayStation 3
Ratchet and Clank: Nexus Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch