Menu Premium
Loading...

Rainbow Six Siege Year 5 Season 4 – Wat is er nieuw?

22/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rainbow Six Siege draait alweer een paar jaartjes mee, en niet geheel onverdienstelijk al zeggen we het zelf. De game is inmiddels uitgekomen op jaar 5, seizoen 4. Een hele mond vol. In het nieuwe seizoen wordt er een nieuwe operator toegevoegd, genaamd Aruni. En Skate heeft even met haar kunnen spelen. Weet het vierde seizoen genoeg toe te voegen of te veranderen om de spelers blij te houden? Skate en JJ nemen een kijkje naar Rainbow Six Siege Year 5 Season 4.

Wat voegt Aruni toe aan de game?

Met iedere nieuwe operator verwacht de community natuurlijk nieuwe abillities plus een andere speelstijl. En kijk, Aruni biedt de optie tot die andere speelstijl. Vanwege haar bionische arm kan ze heel snel gaten slaan in de muur, wat de speler de optie geeft om voor een sneller speelwijze te gaan. Ook kan ze van een grotere afstand een melee kill maken, kan ze gadgets van andere operators vernietigen en kan ze openingen versperren door middel van lasers. Dit maakt Aruni, op papier, een defensief sterk character. Zal Aruni eindigen als een van de top operators in Rainbow Six Siege, of eindigt ze bij de iets meer vergeetachtige operators?

Weet Siege zijn fanbase te behouden

De jaren tikken alweer een beetje aan voor Rainbow Six Siege. De game werd als eerste getoond op de E3 in 2014. Ongeveer anderhalf jaar later werd de game ook speelbaar voor gamers op de PS4, Xbox One en PC. Sindsdien gaat de game sterk door en zijn we aangekomen in ‘ year 5, season 4’ . Niet iedere shooter heeft het geluk, of simpelweg¬† genoeg kwaliteit om zijn fanbase te behouden voor 5+ jaar. Rainbow Six Siege doet dat wel. En het ziet ernaar uit dat zij die lijn door kunnen zetten, aangezien het spel straks ook naar de PS5 en de Xbox Series X & S komt. Maar tot die tijd blikken JJ en Skate vooruit op Rainbow Six Siege Year 5 Season 4.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch