Menu Premium
Loading...

Rainbow Six Siege Year 4 Season 3 Preview: Operation Ember Rise

20/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Siege! Het derde seizoen van jaar vier van Rainbow Six Siege staat op het punt van beginnen. Niemand anders dan Skate is dan natuurlijk de geschikte kandidaat om zijn licht te laten schijnen op dit derde seizoen genaamd Operation Ember Rise. Skate is op bezoek geweest bij Ubisoft en heeft daar veel informatie over het nieuwe seizoen gekregen. Is het de moeite waard? Brengt het dat wat veel mensen ervan verwachten? Je komt er allemaal achter in dit item!

Wat brengt Rainbow Six Siege Year 4 season 3?

Elk seizoen brengt twee nieuwe en verschillende Operators met zich mee. In de eerste twee seizoenen van jaar vier zijn dat twee Australische (season 1), een Amerikaanse en een Deense (season 2) Operator. Daarnaast werd er ook een map toegevoegd (Outback in season 1) en aangepast/verbetert (Kafe aanpassingen in season 2). Dan kunnen de meeste mensen waarschijnlijk wel invullen wat ze van season 3 kunnen verwachten. More of the same.

Tijdens season drie gaat er een Mexicaanse en een Peruaanse Operator bijkomen. Daarnaast wordt de Kanal map aangepast en verbeterd zodat deze nog wat beter speelbaar zal zijn. Dit allemaal om de game fris te houden en van nieuwe content te voorzien.

Nieuwe skin!

Zo komt er met deze update ook een nieuwe skin. De Elite skin van Mira zal in de nieuwe season-update beschikbaar zijn. Net zoals de voorgaande updates moet er met credits betaalt worden. Alleen dan krijg je de skin tot je beschikking. Betalen dus als je de nieuwe skin (en de skin van de vorige seizoenen) wil gebruiken!

Heb je de eerste twee seizoenen gespeeld en zo ja wat vond je van de operators en de maps die toegevoegd of verandert werden? Kijk je uit naar dit en volgend seizoen en wat verwacht je er van? Wat wil je absoluut eens zien in de toekomst? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch