Menu Premium
Loading...

Rainbow Six Siege: Shifting Tides – reworked map en nieuwe operators

22/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Year 4, Season 4 van Rainbow Six Siege heet Shifting Tides is bijna daar. En net zoals bij de vorige seizoenen worden er weer nieuwe operators toegevoegd. Vanaf 2 december kun je aan de slag met het nieuwe seizoen en de nieuwe operators, maar voordat je dit gaat doen zal Skate (die naar Ubisoft afreisde om alvast met de twee nieuwe operators aan de slag te gaan) je vertellen wat je kunt verwachten van het nieuwe seizoen.

Shifting Tides

Dat is dus de naam van het vierde seizoen van jaar vier van Rainbow Six Siege. En er lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen. Vanaf 2 december kan iedereen aan de slag met het nieuwe seizoen. Met, zoals eerder vermeld, twee nieuwe operators. De eerste is een Attacker genaamd Kali. Kali is een rijke leider van een private military contractor. Dat klinkt in ieder geval heel fancy. Zij is de eerste operator die een bolt-action sniper rifle heeft als haar primary wapen. Tevens heeft zij een gadget, The LV Explosive Lance, wat een under-barrel projectiel is dat door muren heen kan blazen en tot ontploffing komt als het aan de andere kant van de muur is. Zo kun je dus andere Operators treffen zonder ze überhaupt in beeld te hebben.

De andere Rainbow Six Siege: Shifting Tides Operator

Dat is de Defender Wamai. Wamai is voormalig Kenyan Navy Special Forces die nu werkt voor Kali, de andere nieuwe Operator dus van dit seizoen. Hij heeft, in tegenstelling tot Kali, geen speciaal wapen. Wat Wamai wel heeft, is volgens mensen die de Operators al getest hebben een van de coolste gadgets in de game. The Mag-Net System zorgt ervoor dat Wamai magneten vast kan maken aan bijna alle soorten grond en omgeving. Als er vervolgens projectielen op een bepaalde snelheid langskomen kunnen deze worden opgepikt in plaats van dat ze op hun target afgaan. En dit kan met zo’n beetje elk projectiel, ook granaten dus. Met beide nieuwe Operators opties te over in ieder geval.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch