Menu Premium
Loading...

Rainbow Six Extraction Review – Kopen, budgetbak of slopen?

26/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De maand februari komt eraan. Een maand vol met, op het eerste én tweede oog, fijne games. Voordat het zo ver is, krijgen we nog een game van Ubisoft, namelijk Rainbow Six Extraction. Daan en JJ hebben de game gespeeld en gaan hem in deze review bespreken. Moet  je direct naar de winkel (of Game Pass) gaan om het te kopen of te spelen? Of toch niet? En is dit spel beter dan Rainbow Six Siege? De game waar het van afgeleid is. Je ziet en hoort het in de korte review van Rainbow Six Extraction.

Is dit een fijne spin-off van Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege is momenteel misschien nu wel de populairste en in ieder geval best beoordeelde game van Ubisoft. Extraction is een nieuw deel in die serie. Weet Ubisoft de bekende formule succesvol om te gooien? En zo een nieuwe topper te creëren? In plaats van dat je met een klein groepje tegen elkaar vecht op een locatie ga je nu verschillende coop missies aan tegen een soort virus achtige alien wezens. Is dat net zo leuk? Ga je dit echt willen kopen? Of kun je dit prima overslaan? En daarna gewoon lekker doorgaan met Rainbow Six Siege?

Kopen, budgetbak of slopen?

In de game ga je met je squad in coop dus bepaalde missies afwerken. De wereld lijkt overgenomen te zijn door aliens. De spelers moeten bepaalde locaties ‘bevrijden’. Dat doe je bijvoorbeeld door verschillende monsters te verzamelen of een bom te plaatsen. Veel operators zijn terug gekeerd uit Siege. Nu is het de vraag of dit alles ook leidt tot een nieuw succes? Wil je de game spelen? En raden wij het aan? Moet je nu meteen naar de winkel rennen om deze titel te gaan halen? Of kun je beter wachten tot het in de winkel ligt met een flinke korting? Je ziet en hoort het allemaal in de korte review van Rainbow Six Extraction.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch