Menu Premium
Loading...

Rage quitten beoordeeld, gamers met issues.

07/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen is wel eens boos geworden tijdens het gamen. Sommige slopen hun controllers, webcams, toetsenbord of zelfs hun beeldscherm in de ergste gevallen. Hoe komt dit? Waarom doen mensen dit? Dit gaan JJ en Koos bespreken in dit item. Ze zullen niet alleen video’s checken maar uitleggen wat voor soort rage quitters er zijn. Zo heb je een paar tussen zitten die gewoon weglopen sommige gaan mompelen andere mensen geven de game de schuld, en dan heb je natuurlijk de slopers er tussen zitten. Ben je zelf ook een rage quitter? misschien herken je jezelf wel in dit item.

The Dawn of Rage Quitting

De allereerste opgenomen rage quit tijdens het spelen van een video game was in 1969. Tijdens een potje pong speelde Ralph Baer en Bill Harrison een intens potje waarop een van de heren toen opstond en wegliep. Voor de mensen die geintresseerd zijn in de beelden die kun je hier vinden. Natuurlijk bestaat rage quitten al een tijdje, zo had je al incidenten bij veel wedstrijden al ver voor dat pong uitkwam.

Wat is ‘Rage Quit’

Ik kan je beter een voorbeeld geven;

ProRanDom kills NSPlayer with swipe
NSPlayer: F$#k! hacker!
NSPlayer has left the server
ProRanDom: haha RAGEQUIT!

Natuurlijk zijn er duizenden voorbeelden van Rage Quitting, zoals je in het item al vrij snel gaat zien is dat er aardig wat controllers, toetsenborden en beeldschermen kapot gaan. Maar waarom doe je zoiets? Waarom sloop je iets van waarde omdat je boos bent. Heb jij zelf nou ook ooit iets gesloopt? Laat het ons even lekker weten in die sappige comments onder dit item. Hebben wij nou een video gemist? Een echte klassieker onder de Rage Quitters laat het in de comments even achter dan zullen wij ze zeker checken. Als dit maar goed afloopt met JJ

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch