Menu Premium
Loading...

The Best of E3 2018: Preview RAGE 2. Apocalyptisch knallen!

13/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze E3 is natuurlijk de meest hertige E3 ooit. Dit nobele dier is te vinden in bijna alle trailers. Boris heeft het hert dan ook benoemd als de Spirit Animal van de E3 2018. Daarom beoordelen we deze E3 alle games op een schaal van 1 tot 5 hertjes! Steven en JJ houden wel van een potje Apocalyptisch knallen, dus zijn de Gamekings aangeschoven om RAGE 2 te beoordelen op zijn heerlijk heldere hertigheid. De first-person shooter van Avalanche Studios komt uit op de PC, de Xbox One en de PlayStation 4 in Q2 of Q3 2019. Dat is nog wel even wachten dus. Of de game het wachten waard is en hoeveel hertige hertjes hij krijgt kan je nu hier checken! Waar wacht je nog op. Klikkerdeklik!

RAGE 2: Fuck the Authority!

Deze RAGE wordt een volledige open wereld game, waar je doorheen wandelt met de ranger Walker. Gelukkig hoef je niet alleen te wandelen. Je kan ook in alles rijden. De trailer sprak de profetische woorden: “If you can see it, you kan drive it!”. Dat belooft wat natuurlijk. Rondscheuren in doombuggies en knallen op alles wat beweegt terwijl de wereld naar de tering is. Dat klinkt als een toppertje natuurlijk. Hopelijk kunnen de gasten in L.A. de game eens goed bevingeren en horen we wat ze er van vinden als ze terug zijn!

In RAGE 2 is de bad guy uit deel 1 weer terug. De omineus genaamde “authority” is weer problemen aan het zaaien en aan Walker de ondankbare taak om het op te lossen. Je kan niet alleen met allerhande wapens schieten op mutanten en de autoriteit. Je hebt ook een aantal abilities. Een soort superkrachten die je verkrijgt naarmate de game vordert. Ook de boomerang is terug uit de vorige game. Hebben jullie een beetje zin in RAGE 2? En belangrijker nog, hoeveel hertjes geven jullie deze game? Laat het weten in de comments!

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch