Menu Premium
Loading...

Rage 2 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

16/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rage 2 moet toch wel de droomgame van JJ zijn. Het ouderwetse knallen moet perfect bij hem passen. Of toch niet? Skate en JJ pikken de game op en gaan voor het ultieme oordeel. Moet je deze game kopen, uit de budgetbak vissen of slopen? Check deze review om hier achter te komen!

Rage 2 heeft een korte campaign

De campaign speel je in niet heel veel uurtjes uit en dat is jammer. Ook zitten er microtransacties in, wat bizar is voor een single player only game. Wel heeft JJ behoorlijk genoten van het knalgeweld en zitten volgens hem de mechanieken van het schieten erg goed in elkaar. De game is afkomstig van Bethesda en gemaakt door Avalanche Studios die we natuurlijk kennen van de Just Cause serie. En de actie doet af en toe wel eens aan die game denken als de mannen er goed over nadenken. Ook elementen van Doom lijken terug te komen in deze game. Als enige overlever van de rangers mag jij het op gaan nemen tegen allerlei bad guys. Slopen maar! De open wereld doet de game niet altijd even goed; hebben Skate en JJ zich verveeld in een grote lege wereld of was het niet zo erg?

Moet je deze game kopen?

Moet je deze game nou kopen? Dat vraag je je vast af. In deze review komen JJ en Skate tot een oordeel, en we kunnen alvast verklappen dat ze niet helemaal op één lijn zitten. Hoe kan dat toch? Samen gaan ze de game af en kijken ze naar de sterke punten en de minpunten van de game. Ben je nou benieuwd naar de uitgebreide review? Check dan onze Premium versie!

Heb je vragen over deze review, over Rage 2 of over hele andere dingen? Drop ze dan in de comments. Ook opmerkingen zijn natuurlijk welkom. Laat het ons weten!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch