Menu Premium
Loading...

Rage 2 Preview: “Een goede combinatie van Doom & Mad Max”

30/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu het lekker aan het sneeuwen is buiten, willen wij je toch even warm proberen te maken met deze nieuwe preview van Rage 2. Je zult nu waarschijnlijk bij jezelf denken, Rage 2? Zaten wie hier nou op te wachten? Iedereen was verbaasd toen er werd aangekondigd dat Rage 2 eraan zou komen. En nu is hij er dan eindelijk, deeltje 2 in de Rage serie maar of we hier nou op zitten te wachten. JJ heeft de game gespeeld en vertelt Jelle en jou alles wat je moet weten over Rage 2.

9 Jaar

Wie herinnerd zich nog de release van Rage in 2010, uitgebracht door id Software en matig ontvangen door spelers. Nu, na bijna 9 jaar, krijgen we het tweede deel in de serie, ontwikkeld door id Software en Avalanche Studios. Zitten gamers hier op te wachten? Misschien wel. Met de toevoeging van Avalanche Studios kan dit nog wel een mooi exemplaartje worden, id Software was namelijk nooit excellent in het maken van open world games. Nu met de komst van Avalanche Studios, makers van Just Cause en Mad Max, kan dit spel nog wel is interessant worden.

Mad Max 2

Het is een overduidelijk dat Rage inspiratie trekt van de Mad Max films. nu met de samenwerking van Avalanche Studios die gewerkt hebben aan de Mad Max game, kan dit vervolg nog wel interessant worden. Na Fallout 76 moet Bethesda echt terug zien te komen van de flop die ze hebben meegemaakt. Rage 2 is een open wereld first-person shooter waarbij je alles wat los en vast zit helemaal naar de klote kunt gaan schieten. Wat vinden jullie ervan dat dit tweede deel er nu aankomt? Ga jij hem spelen of denk je toch van: ‘nee deze laat ik mooi liggen’ ? Laat het ons zeker even weten in de comments hieronder!

Rage 2 is vanaf 14 mei 2019 te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en Microsoft Windows.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch