Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: God of War, Radical Heights en CoD DLC

16/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is een keer aan de andere kant van de het bureau gaan zitten. Gelukkig heeft hij zijn oude vertrouwde plant wel meegenomen. Het wordt een drukke week voor de Gamekings redactie! Zoals jullie weten zijn we vanaf woensdag te vinden in Utrecht op Hoog Catherijne. Daar is de HP Omen Battlezone! De livestreams worden dan ook vanaf daar uitgezonden. Ook de Nerd Culture podcast verhuist voor een keer mee. Deze week met de oud Gamekings stagiair Merijn van mastermovies! Daarnaast worden er genoeg games gecheckt natuurlijk! Wil je weten wat we nog meer voor je in petto hebben? Check dan nu Deze Week bij Gamekings: God of War, Radical Heights en CoD DLC!

Hoe radicaal anders is de Battle Royale game Radical Heights?

Bij de vrijdagmiddag stream heb je al kunnen zien hoe Skate, Kevin en Jelle Radical Heights een uur lang hebben gespeeld. Skate is lekker verder gegaan met de game en vertelt jullie morgen wat hij er van vindt! De game is slechts vijf maanden in ontwikkeling, maar de vroege alpha is al te spelen op Steam early acces. De vraag is of Cliff Bleszinski nu eindelijk goud in handen heeft na de Lawbreakers flop. Is het een goedkope Fortnite kopie of hebben ze iets vets toegevoegd aan het Battle Royale genre? Je hoort het morgen!

Ook zijn we natuurlijk God of War niet vergeten! Helaas zit er nog een embargo op voor video opnames. We zouden natuurlijk wel een stukje kunnen schrijven, maar dat is niet wat jullie van ons gewend zijn. We komen donderdag met een let’s play en zaterdag kan je om 7.00 uur de wekker zetten voor de uitgebreide review! Deze nemen we op in de podcast setting met zijn drieën! Er komt natuurlijk nog meer online deze week, dus kijk en luister nu naar de enige echte hoofdredacteur: JJ!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch