Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Radical Heights: Fortnite kloon of Radicaal anders

19/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week een nieuwe Battle Royale game. Dit keer is het de beurt aan mister Jazz Jackrabbit Cliffy B himself. De game is slechts 5 maanden in ontwikkeling en nu al te verkrijgen op Steam Early Acces. De vaste kijker heeft al kunnen zien hoe Skate, Kevin en Jelle een uurtje hebben gespeeld in de vrijdag middag stream. Skate was de enige beschikbare PC gamer dus had hij de eer om hem te checken. Helaas weten we natuurlijk allemaal dat Skate geen Battle Royale speler is. Of deze game met zijn jaren 80′ vibe hem wel heeft kunnen bekoren kan je nu checken in: Radical Heights: Fortnite kloon of Radicaal anders?

Is Radical Heights de Comeback van Cliffy B?

Cliff Bleszinski is natuurlijk een legendarische Game ontwikkelaar. Zijn carrière begon echt te lopen met de ijzersterke Jazz Jackrabbit bij Epic Games. De meeste mensen zullen hem kennen van de Unreal en Gears of War serie. In 2012 kondigde hij zijn vertrek aan bij Epic games. Hij was van plan met pensioen te gaan, maar kwam terug met zijn eigen studio Boss Key Productions. Daar heeft hij de free-to-play game Lawbreakers gemaakt. Helaas kon die hero shooter zich niet goed genoeg meten met de grote namen zoals Overwatch. Gelijk na het nieuws dat het team dat aan Lawbreakers werkte zich ging richten op andere projecten kwamen ze met deze vroege Alpha release. Als de hero shooter niet werkte is er dan wel ruimte voor een nieuwe BR game? We gaan het zien!

Radical Heights doet een aantal dingen anders dan zijn grote BR broers Fortnite en PUBG. Zo speelt het zich af in een spelshow met een jaren 80′ saus. Overal staan arcade automaten waar je je zuurverdiende cash kan uitgeven voor wapens. Maar pas op! Als je neergeschoten wordt ben je je geld kwijt! Je kan daarnaast getweeën rijden op een BMX en zelfs wedstrijden rijden tijdens een potje. Wat vinden jullie? Is dit een vette toevoeging aan het BR genre? Of houden jullie het gewoon lekker bij Fortnite? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch