Menu Premium
Loading...

Quantum Break Review

02/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is eindelijk tijd voor Quantum Break! Boris en Skate staan in deze Quantum Break review stil bij de game, waarin tijd een zeer belangrijke rol speelt!

Quantum Break, van ontwikkelaar Remedy Entertainment, vertelt het verhaal van Jack Joyce die na een mislukt experiment met tijdreizen gebruik kan maken van glitches in de tijd en tijd kan manipuleren. De speler heeft controle over Jack Joyce en zijn time powers, maar maakt ook op een aantal cruciale momenten in de game keuzes als de “bad guy” van Quantum Break, Paul Serene. Deze beslissingen hebben niet alleen invloed op het verdere verloop van de game, maar ook op de televisieserie die de speler tussen de acts kan bekijken. Voor de game en serie zijn overigens enkele goede acteurs gecast, die bekend zijn van onder meer Game of Thrones, The Wire en Lord of the Rings.

Dus ben je benieuwd hoe Boris en Skate hun trip door de tijd vonden en kijk je uit naar Quantum Break? Check snel deze Quantum Break review en neem vooral de tijd om een comment achter te laten!Quantum Break Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch