Menu Premium
Loading...

Quantum Break: eindelijk duidelijkheid over Remedy’s project

22/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de titels die exclusief uitkomt op de Xbox One is Quantum Break en op de Gamescom 2014 kregen we flink wat minuten aan gameplay voor de kiezen. De game van Remedy Entertainment is een flinke weg gekomen sinds deze werd aangekondigd in mei 2013 en Pascal heeft met Skate een uitgebreide presentatie gehad, waar zij je alles over vertellen in ‘Quantum Break: eindelijk duidelijkheid over Remedy’s project’.

De tijd kan gemanipuleerd worden in Quantum Break en dat blijkt ook gelijk een flinke feature te zijn voor de game. We zagen het tussen (en met) al het geknal langskomen in de gameplaybeelden op de Gamescom 2014, welke natuurlijk ook door Pascal en Skate aanschouwd zijn. Zij hebben echter veel meer voor je, gezien ze ook de exclusieve Quantum Break presentatie hebben gezien. Daar werd door de ontwikkelaars meer verteld over de game en wat deze in z’n geheel inhoudt.

Quantum Break is niet alleen maar een game, maar wordt ook gecombineerd met een serie en het is niet de bedoeling dat die slechts een ondersteuning is voor het verhaal. Zowel de game als de serie hebben invloed op elkaar en als speler/kijker moet je dan ook allebei volgen om het geheel goed mee te krijgen. Op de Gamescom 2014 is Remedy Entertainment dieper ingegaan op de game zelf, waardoor Skate en Pascal daar al het fijne vanaf weten. Zet de tijd stil en kijk snel naar ‘Quantum Break: eindelijk duidelijkheid over Remedy’s project’!

Ontwikkelaar: Remedy Entertainment
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox One

Quantum Break: eindelijk duidelijkheid over Remedy's project

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch