Menu Premium
Loading...

Quakecon: Een evenement voor de fans mét nieuws

30/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat JJ betreft zouden er veel meer evenementen als Quakecon mogen zijn. Evenementen rondom een game of een franchise puur voor de fans! Het is ook makkelijk om op zo’n evenement er nieuwtjes uit te gooien. Wat JJ betreft mag er een evenement komen rondom Mario, eentje rondom Star Wars, en nog veel meer. Maar dit weekend was daar Quakecon en dat was een interessant evenement!

Quakecon bracht nieuws

In Londen was er ook een spin-off van Quakecon en dat was best wel tof. Voor de echte versie moest je natuurlijk wel naar Amerika gaan. JJ lag van het weekend onder een ventilator en kon zo rustig de nieuwtjes bekijken. Van de nieuwtjes werd hij echter niet heel erg warm of koud. Er waren geen grote nieuwe IP’s. Rage 2 kreeg echter wel weer nieuwe ondersteuning en daar is JJ best blij mee. De game werd best goed ontvangen al kon het niet iedereen overtuigen. De trailer die bij de nieuwe content hoort kun je in deze video ook bekijken! Wat vonden jullie van Rage 2 en zitten jullie op meer van deze game te wachten?

Ook Doom kwam voorbij

Ook Doom kwam langs op Quakecon! JJ bekijkt de trailer samen met je en vertelt je wat hij er van vindt! Wat vind jij van Quakecon en de nieuwtjes die ervandaan zijn gekomen? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook direct al je vragen.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch