Menu Premium
Loading...

Quake Champions Preview

04/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Quake Champions, het eerste gedeelte van die naam komt wel bekend voor bij de meeste wat oudere gamers. De originele Quake verscheen in 1996, een fast first person shooter waar menig mens veel schiet plezier aan heeft gehad. Quake stond bekend om de over de top wapens en characters waar mee je kon spelen.

Champions krijgt een Overwatch sausje

JJ en Melle zijn allebei natuurlijk opgegroeid met Quake en zijn dus ook aan de slag gegaan met de Closed Beta van Quake Champions op de PC. Quake Champions is een super snelle shooter waarbij springen een hele grote rol speelt. Je speelt free for all death matches en capture the flag in verschillende arena’s. Alle arena’s zijn gangetjes die uiteindelijk uitkomen op een grote open ruimte waar het los gaat met schietende spelers. Wat Quake Champions anders dan de vroegere Quake maakt dat zit hem ook al in de naam, Champions. Ze hebben gekozen voor een Overwatch achtige stijl waarbij er verschillende Champions characters zijn die allemaal hun eigen abilities hebben en zo speelt iedereen met zijn favoriete Champions. In de vroegere Quake moest je het vooral hebben van je eigen skin en daar hield de originaliteit wel bij op.

Quake Champions is free to play

Wat niet geheel onduidelijk moet zijn, dat is dat deze game gratis te spelen is en je door het kopen van characters betere abilities krijgt en zo een grotere kans om de matches te winnen natuurlijk. Kies je ervoor om niet te betalen dan kun je maar met 1 character spelen, wat geen probleem is natuurlijk. Tijdens het spelen van Quake Champions moet je op aardig veel dingen tegelijk letten, je moet springen, rennen, mikken, power ups pakken en zorgen dat je niet dood gaat. Er is geen mini map bij Quake dus je moet de maps uit je hoofd leren en zorgen dat je precies weet waar welke power up of wapen ligt. Melle en JJ hebben in ieder geval erg veel shooter plezier mee gehad.

Gaan jullie Quake weer oppakken? Laat het ons weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch