Menu Premium
Loading...

Puppeteer Review

01/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo af en toe komt er een platformer uit op de PlayStation 3, ook nu. Dit keer is het geen vervolg op LittleBigPlanet, maar een volledig nieuwe game. Deze platformer heeft de naam ‘Puppeteer’ gekregen. Melle en Skate hebben de game eens even goed onder handen genomen. Zij kijken voor jou in deze Puppeteer review of de game meer is dan een simpel poppenspel. Ben je benieuwd? Kom er dan achter in dit item!

De Puppeteer is een side-scrolling platformer dat zich afspeelt op het toneel. Je speelt als een klein jochie, genaamd Kutaro. Op een doodnormale dag is hem iets heel vervelends overkomen. Hij is namelijk door de slechte Moon Bear King omgetoverd tot een houten poppetje. Als je denkt dat dit het is, dan heb je het helemaal mis. Zijn hoofd is ook nog eens van zijn hoofd gerukt. Gelukkig voor hem vindt hij verschillende hoofden in de verbazingwekkende poppenwereld. Het zijn echter geen normale hoofden, elk hoofd heeft een bepaalde kracht die Kutaro kan activeren. Zo zijn er bijvoorbeeld hoofden die het voor Kutaro mogelijk maken om bommen te gooien, of wat dacht je van een Big Mac op je nek.

In deze platformer kom je ook een hoop vijanden tegen. Jouw vaste wapen hiertegen is een papierschaar. Naast de mogelijkheid om je de schaar als wapen te gebruiken, kun je hem ook gebruiken om je een weg te knippen door de wereld.

Ben je een groot fan van platform games, of houd je van mooi ontworpen en goed doordachte werelden? Dan wil je vast horen van Melle en Skate wat zij van de game vinden in deze Puppeteer review.

Ontwikkelaar: SCE Japan Studio
Uitgever: Sony Computer Entertainment
Platform: PlayStation 3
Puppeteer Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch