Menu Premium
Loading...

Puppeteer E3 2013 Preview

18/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je een PlayStation 3 bezitter? Dan hoef je, ondanks de aankondiging van de PlayStation 4, niet bang te zijn dat Sony je zonder nieuwe games laat zitten. Met de gloednieuwe game Puppeteer, die later dit jaar uit zal komen, bewijzen ze dat. Maar is deze kunstzinnige PlayStation 3 exclusive de moeite waard? Melle en Martin hebben de game in een peeskamer bekeken voor de Puppeteer E3 2013 preview.

In Puppeteer speel je met Kutaro, een jongen die een grote rol heeft in een toneelstuk als hij wordt ontvoerd door de duistere Moon Bear King. De Moon Bear King verandert Kutaro in een marionet. Als Kutaro niet aan de verwachtingen van Moon Bear King kan voldoen, wordt zijn hoofd ook nog eens opgegeten. Tijd dus om de ontsnapping in te zetten en het kasteel van Moon Bear King te ontvluchten.

Zorg dat je een nieuw hoofd vindt en ga aan de slag op het toneel, wat continu zal veranderen naar andere sets. Je zal moeten knippen en snijden in de verschillende sets met een speciaal hiervoor ontworpen magische schaar genaamd Calibrus, waarmee je ook je tegenstanders kunt verslaan. Soms zal je zelfs van hoofd moeten veranderen om nieuwe skills te gebruiken tijdens je ontsnapping.

Puppeteer is naast gewoon met je PlayStation 3 controller, ook te spelen met de PS Move, maar dit is zeker geen vereiste. Gaat deze game de PlayStation 3 een heel nieuw leven inblazen? Je hoort het van Melle en Martin in de Puppeteer E3 2013 preview.

Ontwikkelaar: SCE Japan Studio
Uitgever: Sony Computer Entertainment
Platform: PlayStation 3

Puppeteer E3 2013 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch