Menu Premium
Loading...

PlayerUnknown’s Battlegrounds PlayStation 4 Review: “Geen Chicken Dinner voor PUBG”

12/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battle Royale games, je ontkomt er niet aan. Zelfs de legendarische Counter Strike heeft sinds kort een fucking battle royale modus gekregen. Voor je het weet krijgt ‘My Little Pony: Adventure Island’ ook een BR modus. Voor sommige een onvermijdelijk virus voor de andere juist een adrenaline verslaving. Player Unknown’s Battlegrounds was een van de eerste Battle Royale games die op de markt beschikbaar was en al vrij snel de miljoenen spelers aantikte. Nu hebben wij al eerder een console port van Player Unknown’s Battlegrounds meegemaakt, namelijk voor de Xbox One.

Schijt polijsten

We kunnen er niet omheen draaien, Player Unknown’s Battlegrounds is momenteel niet perfect. Natuurlijk gaan ze er in de loop van de tijd wat updates overheen gooien. Maar je moet begrijpen dat PUBG nu al in de winkel ligt. Een onschuldige gamer kan dit dus oppakken en een videogame verwachten die geweldig en soepeltjes draait. De game komt met de drie mappen: Sanhok, Erangel en Miramar. En er is de mogelijkheid om op de test server de nieuwe map Vikendi te spelen. Ook krijgen PlayStation 4 gebruikers de mogelijkheid om in-game cosmetics aan te schaffen van The Last of Us & Uncharted. Heb je PUBG ge-preordered dan krijg je de cosmetische items gratis. Niet ge-preordered? Dan wordt dat dokken maat.

Cashgrab?

Voorlopig zouden wij je aanraden om de game nog niet te halen. De game is matig geoptimaliseerd voor de PlayStation 4 en zelfs de PRO heeft moeite met PUBG. Voor de die-hard Battle Royale fans die geen PC hebben maar toch PUBG willen proeven zou ik zeggen: sla je slag, geniet ervan. Maar als je slim bent, wacht dan nog heel eventjes of laat het links liggen.

Voor zo’n ongeveer € 29,99 hoef je niet al te veel te verwachten. Als je fan bent van Battle Royale games kan je PUBG even vermijden tot dat er genoeg updates overheen gerold zijn.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch