Menu Premium
Loading...

Psychonauts 2 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

01/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daan en Koos gaan er goed voor zitten. In de let’s play van vorige week kon je al zien dat we bezig waren met Psychonauts 2 en wat onze eerste indruk was. Voor sommige van ons was het de eerste keer, als ware psychedelic rookies waren we in de bijzondere wereld gedoken. Met old school platform gameplay en bijzonder art style hadden we wat twijfels over de uitwerking van de game. Het is ons misschien best wel meegevallen. Of de game kopen, budgetbak of slopen gaat worden hoor je in de Psychonauts 2 review.

Psychonauts 2: Old school en eigentijds tegelijk

De originele Psychonauts werd uitgebracht in april 2005 op de originele Xbox. Daarin maakte veel mensen kennis met de wereld van Psychonauts. In de game leer je het onbewuste van mensen kennen. Het resultaat was een soort psychedelisch avontuur waarin spelers de geest van verschillende personages ontmoeten. Nu, met de steun van fans via een crowdfunding-campagne en Microsoft is het tijd voor deeltje 2. Razputin ‘Raz’ Aquato, getraind acrobaat en helderziende, heeft zijn droom gerealiseerd om zich aan te sluiten bij de internationale organisatie voor psychische spionage die bekend staan als Psychonauten. Verken omgevingen met behulp van Raz om in de hersenen van mensen te duiken om hun innerlijke demonen te bestrijden en verborgen herinneringen te ontdekken.

Tim Schafer flikt het weer

Psychonauts 2 heeft een goed script, bijzondere art style, klassieke gameplay mechanics en het is allemaal in een psychedelische wereld. Het lijkt op een goede mix van alles bij elkaar, wat voor sommige aanvoelt als een ware rollercoaster. Niet te chaotisch, maar allemaal net juist in evenwicht. Of dat allemaal ook echt is gelukt en/of deze psychedelische game jouw zuurverdiende euro’s waard zijn, dat gaan Koos en Daan met je bespreken in de Psychonauts 2 review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch