Menu Premium
Loading...

PS5 Let’s Play – Een korte duik in het nieuwe next-gen leven

11/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna zover, volgende week is de officiële releasedate van de PS5. Althans, voor ons. De Amerikanen mogen morgen natuurlijk een week eerder met de nieuwste PlayStation console aan de slag. Koos en Daan hebben een uurtje uit hun drukke schema vrij weten te maken om de nieuwste console een slinger te geven. Dit doen zij door te kijken naar de menu’s en rond te slingeren door New-York met Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Voor Daan was dit echt zijn allereerste keer met de PS5 en Miles Morales en dus jullie zien ook echt een natuurlijke reactie van de man tijdens deze PS5 Let’s Play.

Daan krijgt zijn eerste impressie in deze Let’s Play

Wij hebben de PS5 al een poosje bij ons op de redactie, alleen heeft nog niet iedereen de mogelijkheid gehad om hier iets mee te doen. Te druk. En er is maar één natuurlijk. Daan was één van deze personen. Vandaar dat wij besloten dat hij een must was voor dit item. Het werd immers niet alleen zijn eerste keer met de nieuwste PlayStation console, zo heeft hij ook nog geen enkele ervaring met Marvel’s Spider-Man gehad, één van de toppers op de PS4. Daan kreeg dus snel een DualSense controller in zijn handen geduwd, en mocht aan de slag met Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Onder de bezielende leiding van Koos, die zich inmiddels een PS5-veteraan mag noemen.

Hoe groot is de sprong van PS4 naar PS5?

Bij de komst van een nieuwe console wordt er vaak gekeken naar het verschil tussen oud en nieuw. Zowel bij de controller als bij de console zelf zijn er deze keer veel aanpassingen gemaakt. Van de DualShock is bijna niks meer te herkennen en de console zelf is in staat om dingen te doen die de PS4 niet kon. Een goed voorbeeld hiervan zit in Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Waar de game eerst niet te spelen was met bijvoorbeeld ray-tracing, daar is dat nu wel mogelijk. En dat hopen we nu te zien. De game bied ook twee opties: Spelen met 60 fps, zonder ray-tracing. Of spelen met 30 fps met ray tracing. En iedereen wil weten of we dat verschil ook echt kunnen merken…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch