Menu Premium
Loading...

Project Cars 2 Preview

06/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Project Cars was in 2015 een bescheiden succes en vanaf 21 september kunnen we aan de slag met Project Cars 2. De game van ontwikkelaar Sligthly Mad StudiosĀ streeft ernaar een ultra realistische race game te produceren en afgaande op de graphics lijken ze hier aardig in te slagen. Ook Bandai Namco zal vurig hopen op een commerciĆ«le doorbraak van de Project Cars-franchise. Op die manier kan de uitgever immers een nieuwe cash cow aan hun portfolio toevoegen. Uiteraard zijn mooie graphics alleen niet genoeg om tot een groot verkoopsucces te komen. Benieuwd wat Koos en Skate over Project Cars 2 te zeggen hebben? Check dan de Project Cars 2 Preview.

De graphics zinnen Koos niet

Koos en Skate zijn racegame-liefhebbers van het eerste uur. Zij kijken dan ook reikhalzend uit naar Project Cars 2. Vraag blijft echter wel hoe de game zich kan onderscheiden van de grote spelers op de markt. Gran Turismo, The Crew, Need for Speed en in mindere mate Forza, zijn geduchte concurrenten voor Project Cars 2. Wat moet de game doen om niet te verzuipen? Kan het met een minder budget opboksen tegen de toonaangevende games in het genre? Koos is in deze preview in ieder geval kritisch. Zo merkt hij op dat de graphics wellicht niet zo mooi zijn als de beelden die op het internet de ronde doen. Verder geven de heren aan dat ze een toenemende behoefte hebben aan realistische tegenstanders. Geen voorspelbare rijlijnen meer!

Wat is jullie mening over Project Cars 2? Heeft de eerste game de lof ontvangen die het wellicht wel had verdiend? Kan de ontwikkelaar met genoeg vernieuwende toepassingen komen? Het race-genre zit misschien wel in zwaar weer. Pakken jullie zo nu en dan nog wel eens de controller om een goede race game te spelen? Laat het weten in de comments onder deze Project Cars 2 Review!

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch