Menu Premium
Loading...

Programma GKE3 2021: “Dubbele shifts om alle E3 content te coveren!”

30/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals JJ in het begin van de video al zegt, ‘het is weer die tijd van het jaar’. De tijd van het grootste feest wat je als gamer kunt vieren. We hebben het natuurlijk over de Electronic Entertainment Expo, oftewel de E3. En in ons geval de GKE3. In 2020 gooide de pandemie roet in het eten. Het event werd op het laatste moment afgelast en de publishers waren duidelijk niet voorbereid om hun boodschap puur online de wereld in te slingeren. Met als resultaat een ‘online’ E3 zonder E3, verspreid over dik anderhalve maand. Dit jaar gaat het anders zijn. Ja, de E3 is nog steeds volledig online. Maar ten eerste duurt de E3-periode dit jaar een week én de E3 zelf is ook terug. Via een ingenieuze app-constructie met virtuele booths en presentaties. Wij bij Gamekings maken van alles een feest, maar het is fijn als de content die je kunt gebruiken wat beter behapbaar is. In deze video bespreken we het programma van GKE3 2021.

Er komen twee shifts om alle content in GKE3 2021 programma te kunnen maken

Kortom, GKE3 2021 gaat aan en hard ook. Elf volle dagen lang. Met veel meer E3 vibe dan vorig jaar. En je hoeft er dit keer geen uithoudingsvermogen van een marathon loper voor te hebben. Want al het fraais zit in een dikke week samengebald. In deze video vertelt JJ wat de plannen zijn en kun je (hieronder) het schema zien wat we qua content op de planning hebben staan. Het wordt voor ons weer een een tour de force. Met twee shifts aan medewerkers om alles ook lichamelijk goed vol te houden. Maar wat hebben we er op kantoor een zin aan. En hopelijk jullie ook.

We voelen dat dit een speciale E3 editie gaat worden

Net als vorig jaar is de content opgedeeld in Premium-, Open- en livestream content. Zoals altijd krijgen de Premium Bazen die Gamekings met hun steun overeind houden wat extra perks. Maar we denken een mooi programma voor iedereen te hebben gemaakt. Alles is nog even onder voorbehoud omdat met name niet duidelijk is wanneer en hoe de E3 app precies werkt. Een definitieve timeline volgt dus nog. Maar het gaat smullen worden met hopelijk veel vette games en mooie, verrassende aankondigingen. En je weet nu wanneer je een dagje vrij moet nemen.

Gamekings E3 2021 Planning

Gamekings E3 2021 Planning

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch